Varden

Fire bygårder lagt ut for salg

- Knut.heggenes@varden.no

I alt fire sentrumsgå­rder i Notodden er nå lagt ut for salg. Prisantydn­ing er samlet 34 millioner kroner.

Det er åpning for å kjøpe alle de fire bygårdene samlet. I så fall blir det det største enkeltsalg­et av bygårder noen gang i Notodden. På salg er Storgata 30 – den såkalte «Cowardgård­en». Prisantydn­ing er på 6 millioner kroner. Eier er PK Eiendom.

Store leietakere

Ikke langt unna er de tre bygårdene Storgata 25, Storgata 40 og Birkelands­gate 3 («Rema 1000-gården») lagt ut for salg samlet med en prislapp på 28 millioner kroner. Samlet areal er på hele 4.363 kvadratmet­er på de tre bygården. Eier er Viggo Spange fra Notodden.

Kjøper vil få leieavtale­r med store leietakere som Rema 1000, Kiwi og Norsk Medisinald­epot AS med på kjøpet. Når det gjelder «Rema 1000-gården» omfatter salget kun naeringsse­ksjonen. Bygget inneholder også en rekke selveierle­iligheter.

Vaert god interesse

Bygårdene hadde kun ligget ute for salg noen få dager, da flere investorer tok kontakt med naeringsme­gler Bjørn Even Sørhaug i Eiendomsme­gler 1.

– Vi er veldig godt fornøyd med interessen. Det er både investorer fra Notodden og utenbys som har meldt interesse. Foreløpig er det ikke kommet inn konkrete bud. Vi har tro på at dette vil vaere interessan­t i og med at bygårdene har mange leieavtale­r, og at de i tillegg har utviklings­potensial i form av ledige arealer.

▶ Knut Heggenes

 ??  ?? SALG II: «Coward-gården» lagt ut for salg med prisantydn­ing på 6 millioner kroner.
SALG II: «Coward-gården» lagt ut for salg med prisantydn­ing på 6 millioner kroner.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway