Varden

Gjerpen ned i bunnstride­n

Gjerpen kom aldri skikkelig i gang i møte med Oppsal og tapte til slutt med fem.

- ▶ Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

Gjerpen ville med seier avansert til sjuendepla­ss og dermed økt avstanden til tabellens mest anstrengte del. Det gikk dessverre ikke helt som planlagt og nå har laget igjen meldt seg på i bunnstride­n.

– Vi er ikke skrudd på fra start og da blir det vanskelig, sier Gjerpen-trener Ketil Arntzen.

Turbulent tid

Han mer eller mindre luktet lunta allerede under oppvarming.

– Det virket som om flere av spillerne hadde mer enn nok med seg selv, men sånn er det av og til. For mange blir det en lang dag, med skole og jobb, før en reiser til Oslo for å spille kveldskamp, sier Arntzen.

Om de siste ukers turbulente tid, der Gjerpen-styret tok en

avgjørelse om å ikke fortsette med Ketil Arntzen som trener etter denne sesongen, kan ha spilt noen rolle for onsdagens innsats vil ikke treneren mene for mye om.

– Nei, vi var jo gode mot Sola i forrige kamp og det er vel sånn det er av og til, sier han.

At de ble tap i Oppsal Arena var i og for seg greit. Vertene fra Oslo gikk ut i hundre og ledet med seks (7–1) allerede etter de første ti.

Gjestene fra Skien kom noe mer med utover i omgang, uten at vertene lot seg stresse nevneverdi­g.

Dårligste på lenge

– I dag ble det bare lapskaus. Det er to etasjer ned fra det vi har levert den siste tiden. Vi sliter med angrepsspi­llet. Vi kaster bort ballen og vi mangler rytme. Det er vår dårligste kamp på veldig lenge, sier Arntzen.

Gjerpen skapte riktignok ørlite spenning da de kortet ned avstanden til fire mål i starten av den andre omgangen. Dessverre var det det naermeste Gjerpen kom og da to ganger 30 var unnagjort sto det 31–26 i margen.

At tapet ikke ble større kan likevel vise seg gull verd når sesongen skal gjøres opp. Gjerpen vant nemlig med 32–25 i motsatt oppgjør og er dermed foran Oppsal på innbyrdes.

– Og det sa jeg til jentene når det gjensto 10–12 minutter og det gikk heldigvis greit, sier Arntsen.

Kamp igjen søndag

I neste runde, som spilles allerede søndag, venter tabelljumb­o Glassverke­t hjemme i

Skienshall­en. Det bør vaere grei skuring ... eller?

– Ja, det trodde nok sikkert Sola også, men vi så jo hvordan det gikk, sier Arntzen og viser til at bunnlaget vant med ett (28–29) i forrige rundes bortemøte.

– Det kan nok vaere at de har fått litt blod på tann og vi må opp på hesten igjen om vi skal ta poeng fra dem, men vi er gode nok, sier Arntzen.

Etter gårsdagens tap ligger Gjerpen fortsatt på 8. plass med 12 poeng. Oppsal følger hakk i hael med 11. Samme poengsum har også Molde Elite, som onsdag tapte borte for serietoer Storhamar.

PS: Maria Solheim og Kaja Eftedal Seland signerte i går ny 1+1 års kontrakter med klubben.

 ??  ?? SKUFFET: Ketil Anrtzen var naturlig nok skuffet etter onsdagens tap for Oppsal. I neste runde, som spilles allerede søndag, venter tabelljumb­o Glassverke­t hjemme i Skienshall­en.
SKUFFET: Ketil Anrtzen var naturlig nok skuffet etter onsdagens tap for Oppsal. I neste runde, som spilles allerede søndag, venter tabelljumb­o Glassverke­t hjemme i Skienshall­en.
 ??  ?? BLIR: Maria Solheim blir emd Gjerpen videre.
BLIR: Maria Solheim blir emd Gjerpen videre.
 ?? FOTO: BJØRN BORGE ??
FOTO: BJØRN BORGE

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway