Varden

Tror fortsatt på én

Halvannen uke før seriestart tror DagEilev Fagermo at Odd-stallen fortsatt kan få påfyll. Men han garanterer det ikke.

- Bjorn.borge@varden.no

▶ – Nei, her er det ingen garantier. Erfaringer tilsier det. Man tror man er naer, og så er man plutselig ute i kulda igjen, sier Odd-sjefen.

Ikke Eddhari

Det som er klart, er at Omar Eddahri, som Varden onsdag omtalte som en mulig tilvekst, allerede er ute i den samme kulda med tanke på en karriere i Odd.

– Han er en av dem vi har sjekket, så han har vaert en case for oss. Men han ønsket seg bare en korttidsko­ntrakt, forteller Fagermo, og vet hvorfor:

– Han vil til utlandet. Greit at Norge ville vaert det for han, men det er nok noe annet han helst har i tankene, og da var det bare en kort kontrakt som var interessan­t for ham.

Langvarig opphold

Korttidsko­ntrakt er ikke det Fagermo har i tankene når han igjen skal bygge lag på Skagerak Arena.

– Vi ser helst etter spillere med tanke på et mer langvarig opphold her. Noen som passer inn i den prosessen vi har startet med å bygge et nytt lag. Det er viktig at det blir riktig.

Når den tidligere Eskilstuna­spilleren er ute av bildet, betyr det ikke at Odd og Fagermo rykker helt tilbake til start i det møysommeli­ge arbeidet det er å finne en som både er god nok og innenfor de økonomiske rammene som ligger til grunn.

Og som gjerne vil spille for klubben som har hatt en stor utvikling under Fagermos ledelse.

Flere navn

Fortsatt er det flere aktuelle «caser» på blokka – kandidater til både en kantrolle og sentral midtbanepl­ass.

– Det er de to posisjonen­e vi jobber med, og det er aktuelle spillere til begge disse. Men det er vanskelig å spå hva det ender med.

Tror på én

– Kan det bli at dagens stall er den Odd innleder 2018-sesongen med?

– Jeg tror det kommer inn én til. Men, som sagt, det er ikke noe vi kan garantere. Prosessen går sin gang.

Og prosessen har ingen grenser rent geografisk.

– Begge deler, svarer Fagermo på spørsmålet om de aktuelle spillerne befinner seg i Norge eller utenlands. ▶ Bjørn Borge

 ?? FOTO: BJØRN BORGE ?? FORTSATT JAKT: Dag-Eilev Fagermo gir ikke opp jakten på forsterkni­nger før seriestart­en om halvannen uke.
FOTO: BJØRN BORGE FORTSATT JAKT: Dag-Eilev Fagermo gir ikke opp jakten på forsterkni­nger før seriestart­en om halvannen uke.
 ?? FOTO: TT/NTB SCANPIX ?? NEI: Omar Eddhari er ikke lenger aktuell for Odd. – Han ønsket en korttidsko­ntrakt, sier Fagermo,
FOTO: TT/NTB SCANPIX NEI: Omar Eddhari er ikke lenger aktuell for Odd. – Han ønsket en korttidsko­ntrakt, sier Fagermo,

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway