Varden

Er ikke bekymret for egen framtid

Arsenal-manager Arsène Wenger tenker ikke på sin egen framtid i klubben.

-

▶ Wenger sier han kun konsentrer­er seg om torsdagens seriekamp mot Manchester City og var lite villig til å snakke om sin egen posisjon da han onsdag snakket med pressen før torsdagens seriekamp hjemme mot Manchester City.

Nummer fem

Søndag tapte London-laget 0-3 mot nettopp City i ligacupfin­alen. Arsenal spilte en svak kamp, ble rundspilt på Wembley og har spilt langt under pari i store deler av sesongen.

I Premier League ligger Arsenal som nummer fem, 27 poeng bak City og ti poeng bak en topp fire-plassering. Det har ført til at flere har antydet at Wengers tid som sjef i den rødhvite London-klubben bør vaere over etter sesongslut­t, selv om franskmann­en da har ett år igjen på kontrakten.

Overskrift­er

– Min posisjon er min siste bekymring, jeg fokuserer kun på å få laget klart til kampen, sa Wenger.

68-åringen har vaert manager i Arsenal siden 1996. Før sesongen skrev han under på en ny toårskontr­akt. Han sier han ikke kjenner til noen planer om at han kan vaere på vei ut.

– Gjør det deg søvnløs om min posisjon er truet eller ikke? Nei. Det som er viktig i fotball skjer under kampen. Alt annet skaper kun overskrift­er, men er ikke interessan­t, sa Arsenalman­ageren, som gjentok at de kun ønsker å konsentrer­e seg om neste kamp.

– Min jobb er å prestere, så er det opp til andre å evaluere.

Etter flere spørsmål om egen framtid måtte Wenger innrømme at han er overrasket over hvor mange ganger han må svare på det samme spørsmålet.

– Jeg har vaert her i 21 år og avslått tilbud fra hele verden for å respektere min kontrakt. (NTB)

 ?? FOTO: AP / NTB SCANPIX ?? IKKE BEKYMRET: Arsenal-manager Arsène Wenger forbereder seg til seriekamp mot Manchester City.
FOTO: AP / NTB SCANPIX IKKE BEKYMRET: Arsenal-manager Arsène Wenger forbereder seg til seriekamp mot Manchester City.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway