Varden

Frister måljegere med bil

Få hadde måttet gå fra gård og grunn i fjor. Nå inviterer Odd til scoringskl­ubb, der man betaler per scoring – og kan vinne bil i ett år.

- ▶ Bjørn Borge bjorn.borge@varden.no

– Jeg tror mange kommer til å tippe lavt, spår daglig leder Einar Håndlykken, og vedgår med at man internt har fleipet litt med at fjoråret ikke ville gitt mye i den nevnte klubbkassa.

Men optimismen er såpass stor at Odd legger eierskap av en elektrisk bil i ett år, samt 26.000 kroner i gavekort, i potten til dem som takker ja til å forplikte seg til å betale litt for hver scoring det jubles for i 2018.

Positivt naeringsli­v

Det er tidligere Odd-profil Jørn Hegna, selv mer kjent som notorisk målstopper enn målscorer i sine glansdager i forsvaret, som har påtatt seg rollen som ansikt utad i frieriet til privatpers­oner og bedrifter.

Han tilbyr bedriftene lodd til en pris av 100 og 200 kroner, og enkeltpers­oner 25 og 50. Loddene havner i den store potten som det trekkes premier fra.

– Naeringsli­vet har veldig positivt til dette. Ikke ett eneste nei, melder Hegna, og håper det samme blir utfallet når han fortsetter å gå fra dør til dør for å selge.

Med optimisme begrunnet i interessen for Odd.

– Om man bor i Hartdal, Kragerø, Seljord eller andre steder, er det bare å klikke seg inn på Odds side og bli med. Siden telemarkin­ger generelt er interesser­t i Odd, håper vi selvsagt at det blir solgt mange lodd.

Hvor mange, Børven?

Håndlykken tok med seg Torgeir Børven til presentasj­onen av klubben og premien fra Motor Forum, en Renault Zoe til odel og leie i ett år.

– Hvor mange scorer Torgeir? Det er noe man bør ta med i betraktnin­gen, mener han som er sterk i troen på at årets total blir mer enn 27.

Gavekorten­e som samlet er verdt 26.000, trekkes vilkårlig blant deltakerne. For å kjempe om bilen, må man tippe riktig antall scoringer i serien og cup. Om det blir to, fem eller ti som knekker den nøtta, blir det én som kan lade opp til et elektrisk år på veien.

 ?? FOTO: BJØRN BORGE ?? MÅL: Torgeir Børven, Einar Håndlykken, Tom Grave og Jørn Hegna inviterer til scoringskl­ubb og en elektrisk, rullende leiepremie.
FOTO: BJØRN BORGE MÅL: Torgeir Børven, Einar Håndlykken, Tom Grave og Jørn Hegna inviterer til scoringskl­ubb og en elektrisk, rullende leiepremie.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway