Varden

Tapte for første gang i vinter

- ▶ Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

Pors gikk på sitt første tap denne vinteren - hjemme mot Oppsal.

Laget fra Oppsal fikk bra betalt i møte med blåtrøyene, som før lørdagens kamp sto med fire strake seiere og en målforskje­ll på småpene 17–7.

Litt surt

– Egentlig synes jeg vi hadde fortjent å vinne denne kampen. I første omgang er vi klart best, men vi gir dem et mål. Andreomgan­gen starter vi bra, men vi faller veldig etter hvert – uten at de skaper veldig mye, men de får en scoring, sier Jansen, som måtte steppe inn som trenervika­r for en influensas­yk Tommy Svindal Larsen i lørdagens kamp.

Han står dermed med et tap på trener-cv-en.

– Litt surt, men det er heldigvis bare treningska­mp, sier Jansen og trekker på smilebånde­t.

Jobber med spillere

Når hovedtrene­r Tommy Svindal Larsen er ventet tilbake på sidelinja er foreløpig uvisst.

– Han har fått en kraftig influensa. Han har ligget rett ut et par uker, men vi håper å få ham tilbake ganske snart, sier Jansen.

I lørdagens kamp måtte han klare seg uten Kjetil Svarteberg som ble syk kvelden før. I tillegg måtte både Victor Vindfjell og Jonas Sandnes nøye seg med én omgang på grunn av opptrening etter skader.

Dagens Pors-stall er noe tynn og klubben jobber på spreng med å få på plass forsterkni­nger.

– Vi har noen navn på blokka og vi skal se et par på treningsfe­ltet framover – både lokale og ikke fullt så lokale spillere, sier Jansen – uten å ville røpe noe mer.

 ?? FOTO: PÅL LUNDSHOLT ?? VIKAR: Kyrre Jansen ( i midten) måtte steppe inn som trener i lørdagen kamp. Hovedtrene­r Tommy Svindal Larsen sliter med influensa.
FOTO: PÅL LUNDSHOLT VIKAR: Kyrre Jansen ( i midten) måtte steppe inn som trener i lørdagen kamp. Hovedtrene­r Tommy Svindal Larsen sliter med influensa.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway