Varden

Notodden fikk dårlig betalt

- ▶ Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

Notodden måtte nøye seg med 2–2 i lørdagens treningska­mp mot KFUM på bortebane.

Notodden hadde kanskje fortjent bedre. Laget skapte bra med sjanser og det hadde ikke vaert noe å si på om blåtrøyene hadde scoret flere enn to.

Fravaerend­e

– Jeg synes vi gjør en kamp på det jevne. Vi kommer til flere store sjanser og det hadde ikke vaert noe å si på om vi hadde scoret et par til. Men det er en treningska­mp og jeg er ikke så opptatt av resultatet, sier Notodden-trener Kenneth Dokken.

Vertene, som denne sesongen spiller i divisjonen under Notodden, og som før lørdagens kamp sto med to strake tap i sesongoppk­jøringen (70 tap mot Ull/Kisa og 2–1 tap mot Kjelsås), ble ingen kasteball på eget kunstgress. To ganger var de i føringen mot Notodden.

Arendal neste

– Det var lett å se at spillerne våre kom fra en litt tung uke. Det manglet litt sprut og de var helt fravaerend­e på det å vaere i forkant. Men vi kommer tilbake etter å ha ligget under to ganger og det er bra, sier Dokken.

Etter lørdagens uavgjort står Notodden med én seier, én uavgjort og to tap i sesongoppk­jøringen. Seieren kom mot Baerum (2–1) forrige helg.

– Kampen i dag er et hakk ned fra det vi leverte mot Baerum, men det går som regel litt opp og ned i treningska­mper.

Neste lørdag er det ny kamp. Da venter Arendal på Pors stadion.

Deretter reiser NFK til Marbella på treningsle­ir fra 12–19. mars.

 ?? FOTO: BJØRN BORGE ?? UAVGJORT: Kenneth Dok k en og Notodden spilte 2–2 borte mot KFUM lørdag. – Vi gjør en k amp på det jevne, sier Dok k en.
FOTO: BJØRN BORGE UAVGJORT: Kenneth Dok k en og Notodden spilte 2–2 borte mot KFUM lørdag. – Vi gjør en k amp på det jevne, sier Dok k en.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway