Varden

Nå har de tatt

Gjerpen slo umiddelbar­t tilbake og viste hvorfor de er en sluttspill­kandidat.

-

▶ Naturlig nok var skienslage­t storfavori­tter hjemme mot bunnlaget Glassverke­t. Men drammenser­ne vant den forrige seriekampe­n borte mot Sola, mens Gjerpen fikk en liten lekse mot Oppsal.

– Det passet bra at de slo Sola i forrige runde, for da fikk de seieren de har ventet på og kunne slippe seg litt ned, sier trener Ketil Arntzen, som nå kan si at de har vunnet flere kamper enn i fjor.

– Vi fikk ti poeng i fjor, men vant seks kamper – inkludert mot Halden som gikk konkurs. Nå har vi vunnet flere, og det med fem kamper igjen å spille.

– Jeg måtte ha en prat med jentene etter Opsal-kampen, for den var ikke god. Det var nok for mye som «hang» igjen etter den siste tiden. Vi ble enige om at vi må fokusere på det vi skal, som er å spille håndball. Jeg synes at de respondert­e bra på det og gjorde en ålreit jobb, legger Arntzen til.

Rask ledelse

Gjerpen-jentene gikk på banen som proffer og så seg aldri tilbake. For det var egentlig aldri noen tvil om hvilket lag som skulle og ville vinne kampen.

Allerede etter fem minutter måtte Glassverke­t ta en timeout. Da ledet Gjerpen 5–1.

Da Rikke Grave kom på banen etter et knapt kvarter sendte hun i vei et knallskudd umiddelbar­t. Scoringen var Gjerpens ellevte. Gjestene hadde bare fem.

Og det stoppet ikke der. bakover leverte Lipman flere redninger, samtidig som kontringen­e satt og lekne Gjerpenjen­ter gjorde nesten som de ville framover. Guro Svennevig sørget for timålslede­lse (15–5) etter 21 minutter.

Til pause sto det 19–7.

Smil og glede

Selv om gjestene fra Buskerud hang med de første ti-femten minuttene av den andre omgangen og holdt forsprange­t på rundt tolv mål, ble det aldri spenning i kampen.

Skiensjent­ene gjorde det

 ??  ?? SEIER: Madeleine Østlund og Gjerpen gjorde jobben hjemme mot bunnlaget Glassverke­t. Laget har, med fem kamper igjen
SEIER: Madeleine Østlund og Gjerpen gjorde jobben hjemme mot bunnlaget Glassverke­t. Laget har, med fem kamper igjen

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway