Varden

Jublet med litt blandede følelser

- Pal.lundsholt@varden.no

Herkules gjorde mer eller mindre som de ville i møte med Storhamar. Etter kampen var det likevel en litt trist Herkules-trener som takket for kampen.

Det gjenstår fortsatt to serierunde­r av årets sesong, men lørdagens kamp var Herkulestr­ener Christoffe­r Martinusse­ns siste på hjemmebane.

Trigges av Gjerpen

– Det er trist. Det er det – og litt vemodig. En blir jo glad i folk – både i og rundt klubben, så det å løpe inn på banen her for siste gang – som Herkulestr­ener – var litt rart, sier Martinusse­n.

Neste sesong tar han over treneransv­aret i Gjerpen.

– Jeg har aldri lagt skjul på at jeg har ambisjoner som trener. Jeg har lyst til å bli ordentlig god i det jeg driver med, og det er jo litt det som trigger meg med Gjerpen – at de også har lyst til å bli ordentlig gode. Så det gleder jeg meg veldig til, sier Martinusse­n.

To kamper igjen

At det ble kalassifre i sesongens siste hjemmekamp satte han pris på.

– Alle bidrar – både de på banen og de på benken. Vi klare selvfølgel­ig i ikke å holde samme trøkket i 60 minutter, men vi vinner med 16 mål (42–26) og det er veldig bra, sier treneren.

Nå gjenstår to bortekampe­r. Nøtterøy 2 og Skarphedin.

– Jeg har veldig lyst til å avslutte med stil, så det er to kamper vi skal vinne, avslutter Martinusse­n.

▶ Pål Lundsholt

 ??  ?? BÅDE OG: Christoffe­r Martinusse­n jublet for seier, men var likevel litt trist etter kampen - hans siste på hjemmebane som Herkules-trener.
BÅDE OG: Christoffe­r Martinusse­n jublet for seier, men var likevel litt trist etter kampen - hans siste på hjemmebane som Herkules-trener.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway