Varden

Frisør på boks

- ▶ Nils Skumsvoll nils.skumsvoll@varden.no

Blend, tar seg av de andre praktiske detaljene. De to skal eie Box cut sammen.

– På denne måten slipper vi mye administra­sjon. Vi har sett på muligheten­e for å etablere oss på et kjøpesente­r også, men det blir ofte mye ekstraarbe­id. Med dette konseptet slipper vi for eksempel å binde oss til lange leiekontra­kter. Vi kan flytte brakka etter en periode, og vil hele tiden søke områder der det er mye trafikk og mennesker. Vi vet det finnes mange frisører der ute, men dette konseptet mener vi å vaere alene om i vårt distrikt, sier Blend, som selv skal holde seg langt unna selve frisørjobb­en.

– Det overlater jeg til broren min altså. Jeg tror ikke det er så lurt at jeg begynner å klippe hår, ler han.

Gutta skal også kutte ned på antallet hårprodukt­er, og kun tilby deres eget merke.

Deilig å slippe maset

Sondre Larsen sitter i stolen til Blendor når Varden stikker innom. Han tror konseptet Cut Box kan fungere for «sånne som han».

– Jeg synes ofte det er litt stress med alt som skal skje i en frisørsalo­ng. Jeg er ikke så glad i så mye greier. Jeg vil klippe håret og komme meg ut igjen så fort som mulig egentlig. Kaffe kan man jo drikke et annet sted, ler han.

Behandles i løpet av en måned

Tor Arnesen i Skien kommune har akkurat begynt å se på sakspapire­ne, og regner med at søknaden vil bli behandlet i HOTS (hovedutval­g for teknisk sektor) i løpet av en måneds tid.

– Først må jo grunneier, som i dette tilfellet er Skien kommune avgjøre om det er ønskelig å ha dem der nede. Jeg regner med at saken behandles i løpet av en måneds tid, sier han til Varden.

Om brødrene får tillatelse til å åpne den første «boksen», ser de ikke bort fra at det kan komme flere i distriktet.

– Vi starter i Skien, så får vi se hva tiden bringer, fastslår de to frisørgrün­derne.

 ?? ALLE FOTO: FREDRIK PEDERSEN ??
ALLE FOTO: FREDRIK PEDERSEN

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway