Varden

Et nytt scoop?

Notodden både håper og tror at de har gjort et scoop med å signere Michael Ledger.

- Pal.lundsholt@varden.no

Notodden både håper og tror at de har gjort et scoop med å signere Michael Ledger fra Sunderland. Midstopper­en var i Viking i fjor.

Midtstoppe­ren, som kommer fra Sunderland, har signert en toårskontr­akt med Notodden.

- Dette er en veldig bra dag for oss. Ledger er en spiller med en bra fortid og bra historie, og vi er rimelig trygge på at han blir en god tilvekst i Notodden, sier Hansen.

Halv sesong i Viking

Han mener signeringe­n er en av de bedre Notodden noensinne har gjort.

- I utgangspun­ktet er han nok det. Han har blant annet spilt en halv sesong i eliteserie­n med Viking og han har gått en hel skole i Sunderland, hvor han startet som sju-åtteåring. Så det blir skikkelig spennende å følge han framover, sier Hansen.

Han får ikke uventet støtte av trener Kenneth Dokken.

- Det er en spiller vi har store forventnin­ger til og det er en spiller vi har trua på vil gjøre oss bedre. Det er jo derfor vi har hentet ham, sier Dokken.

Solid erfaring

Hvorvidt 21-åringen er en av de bedre signeringe­nene klubben noensinne har gjort, synes treneren er litt i tidligste laget å slå fast.

- Det er litt tidlig å si noe om det, men det er jo en spiller som tross sin unge alder har rukket å få en del erfaring, sier Dokken.

NFK-treneren viser blant annet til at 21-åringen fikk 14 kamper for Viking i vårsesonge­n i fjor og at han deretter fikk noen kamper for Hartlepool.

- Jeg har sett kampene han spilte både for Viking og Hartlepool og han virker veldig profesjone­ll. Han er godt skolert og han har nok det som skal til for å bli en toppspille­r, sier Dokken - på telefon fra Marbella hvor Notodden er på trenignsle­ir denne uken.

Spansk motstand

Allerede torsdag spiller laget treningska­mp mot spanke Linense, som til daglig holder til i Segunda division.

- Det blir spennende. Det er alltid moro å møte utenlandsk­e lag - få en litt annen matching enn det vi vanligvis gjør, sier Dokken.

Etter torsdagens kamp venter et par dager med trening før divisjonsk­ollega Åsane står på motsatt banehalvde­l søndag.

- Det er kanskje ikke like eksotisk, men det er tross alt norske lag vi skal møte framover, så det blir også en viktig kamp, avslutter Dokken.

▶ Pål Lundsholt

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? SPORT: NY FORSTERKNI­NG FOR NOTODDEN
FOTO: NTB SCANPIX SPORT: NY FORSTERKNI­NG FOR NOTODDEN
 ?? FOTO: NOTODDEN FOTBALL ?? KLAR: Micael Ledger har sigernert en toråskontr­ak med Notodden. 21-åringen fikk 14 kamper for Viking i løpet av vårsesonge­n i fjor. Deretter ble han lånt ut til Hartlepool.
FOTO: NOTODDEN FOTBALL KLAR: Micael Ledger har sigernert en toråskontr­ak med Notodden. 21-åringen fikk 14 kamper for Viking i løpet av vårsesonge­n i fjor. Deretter ble han lånt ut til Hartlepool.
 ?? FOTO: BJØRN BORGE ?? FORNØYD: Kenneth Dokken er fornløyd med å ha fått navnetrekk­et til Michael Ledger.
FOTO: BJØRN BORGE FORNØYD: Kenneth Dokken er fornløyd med å ha fått navnetrekk­et til Michael Ledger.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway