Varden

To uker igjen

Odds elleve klarte ikke å slå Haugesund, men på Klostersko­gen ble det Odd-seier. Odd Supergirl ledet hele veien i V65-2.

- ▶ SKIEN ▶ sport@varden.no

▶ Det er ikke mye som minner om påskestemn­ing på Klostersko­gen bare 14 dager før det braker løs. Det er å håpe at vaergudene er på parti med travsporte­n de neste ukene, så påskefeste­n blir det man håper på.

Hoppa spant til tet og hadde siden full kontroll selv om Brown Va Bene og Impression spurtet fint til de to andre trippelpla­sseringene.

Det var hoppas første seier på lenge, men etter det hun viste i går kommer det nok flere.

Plaster på såret

Odd Paulsen fra Bamble er mannen bak Odd Supergirl. Han eier også Odd Herakles som er en av landets beste eldre kaldblodsh­ester.

– Siden gullgutten Odd Herakles er skadet og ikke kan starte i Moe Odins AEresløp i påsken var dette et deilig plaster på såret.

– Hun har hatt mye utur i løpene, men i går klaffet alt. Det var veldig moro og fortjent at hun endelig fikk vinne et løp igjen, gliste bamblingen etter løpet.

Lekende lett

De to store favoritten­e Briskeby Kongen og Valle Gulla innfridde begge til fulle. Begge satt tidlig i tet og hadde full kontroll mot mål.

Valle Gulla og Dag Sveinung Dalen tok årets andre seier på tre starter og trener Alexander Heisholt var veldig godt fornøyd med innsatsen.

– Hun var fin i dag. Nå skal jeg bare snakke litt med kusken og høre om han var fornøyd. Hvis han er det blir det vel start her hjemme langfredag­en.

Briskeby Kongen var ikke som best i oppvarming­en, men tok seg sammen til løpet. Han stakk bare unna til enkel seier på oppløpet for Lars Anvar Kolle.

Kolle tok seg også av V65-finalen med King Senator. Etter reise i lederrygge­n spurtet han inn til knepen seier foran Make Me som spurtet sterkt ytterst i banen.

Favorittpr­eget

Siden begge de to største favoritten­e innfridde ble det en favorittpr­eget V65. I tillegg vant også førstevalg­et Emil Mollyn første avdeling.

Ole Johan Østre kjørte hesten, og han tok seg også av V654 med Lily’s White sun etter en fin avslutning via siste indre på oppløpet.

Med tre førstevalg, et annetvalg, et tredjevalg og et femtevalg som vinnere endte utbetaling­en på 433 kroner, mens fem rette ga 26 kroner.

Dagens dobbel med Valle Gulla/King Senator ga oddsen 18,21.

Neste kjøredag er langfredag.

 ?? FOTO: HESTEGUIDE­N.COM ??
FOTO: HESTEGUIDE­N.COM
 ?? ALLE FOTO: HESTEGUIDE­N.COM ?? ENDELIG: Odd Supergirl vant V65-2 sammen med Adrian Solberg Akselsen. Hoppa fikk endelig full klaff.
ALLE FOTO: HESTEGUIDE­N.COM ENDELIG: Odd Supergirl vant V65-2 sammen med Adrian Solberg Akselsen. Hoppa fikk endelig full klaff.
 ??  ?? FORNØYD: Eier Odd Paulsen var glad etter seieren i Kiwanis løp i går. Her sammen med kusken og representa­nter for Kiwanis.
FORNØYD: Eier Odd Paulsen var glad etter seieren i Kiwanis løp i går. Her sammen med kusken og representa­nter for Kiwanis.
 ??  ?? INNFRIDDE: Valle Gulla var stor favoritt i V65-5 og vant helenkelt sammen med Dag Sveinung Dalen.
INNFRIDDE: Valle Gulla var stor favoritt i V65-5 og vant helenkelt sammen med Dag Sveinung Dalen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway