Varden

– Spark selskapet!

Frps gruppelede­r i bystyret, Adrian Ness Løvsjø vil gi skjenkekon­trollselsk­apet Securance sparken.

- ▶ Per Arne Rennestrau­m per.arne.rennestrau­m@varden.no

– Hvis ikke rådmannen på eget initiativ legger fram en sak om dette, så vil jeg gjøre det, sier Ness Løvsjø og fyrer løs den ene kraftsalve­n etter den andre i sakens anledning.

Troverdigh­et

– Nok får vaere nok. Naeringa som selskapet kontroller­er er levebrødet for mange, og så opplever vi at de kan miste levebrødet fordi noen avlegger en falsk forklaring.

– Det vil nå vaere helt umulig å tro på selskapet når det rapportere­r fra sine kontroller. Har de løyet til politiet, kan de lyve til kommunen også, legger han til.

Mens Frp-politikere­n vil ha full oppvask, mener Sajjad Hussain Thathaal at denne saken ikke har noe med selskapet å gjøre.

Han ser derfor ingen grunn til at det skal få konsekvens­er.

– Har du avgitt falsk forklaring?

- Ikke falsk forklaring

– Nei, det har jeg ikke. Jeg har forholdt meg til observasjo­ner som er gjort formidlet de observasjo­nene videre. Men jeg har vaert i samtale med politiet og er glad for å ha avgitt min forklaring. svarer Thathaal.

Sajjad Hussain Thathaal satt inntil begynnelse­n av mars som styreleder i Securance AS, men er nå byttet ut. Han fastholder nok en gang at dette ikke har noe med bråket omkring Ori Sushi Bar å gjøre.

Securance har i utgangspun­ktet en to års kontakt som kan forlenges i to år til hvis kommunen ønskes det.

De første to årene av kontrakten løper ut sommeren 2019.

 ?? FOTO: PER ARNE RENNESTRAU­M ?? BILDETEKST: Frps gruppelede­r Adrian Ness Løvsjø mener Securance bør fjernes som kontrollse­lskap.
FOTO: PER ARNE RENNESTRAU­M BILDETEKST: Frps gruppelede­r Adrian Ness Løvsjø mener Securance bør fjernes som kontrollse­lskap.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway