Varden

Røsholt Myh

– Jeg er helt klart misfornøyd med situasjone­n jeg er i, det å sitte på benken. Jeg trives ikke med det, sier Odds reservekee­per, Viljar Røsholt Myhra (21).

-

▶ Etter at Sondre Rossbach signerte ny kontrakt rett før generalprø­ven mot Sandefjord, har det ikke vaert tvil om hvem som skal vokte Odd-buret. Før det hadde Røsholt Myra vaert inne i varmen. Nå er 21-åringen i frysebokse­n – og mistrives.

– Odd har et luksusprob­lem, men det er ingen ideell situasjon å bli kastet inn og ut av laget på den måten jeg har blitt. Jeg skal innrømme at det gjør litt med motivasjon­en når man blir kastet rett ut igjen etter at man har gjort det bra og Sondre (Rossbach) har skrevet ny kontrakt. Det tror jeg alle andre forstår.

– Hvordan har det egentlig vaert å vaere Viljar Røsholt Myhra den siste måneden?

– Det var et tøft slag, men det er jo ikke noe annet enn å kjøre på. Hadde det vaert slik at jeg gjorde det dårlig, så hadde det vaert greit. Men jeg føler at jeg sto bra i de kampene jeg var keeper.

Røsholt Myhra langt på vei innrømmet at sjansen for at han skal skrive en ny Odd-kontrakt er minimal.

– Jeg tar det først og fremst med Odd og ikke i avisa først … Men sjansen har absolutt blitt mindre enn det den har vaert. Resten tar jeg med klubben.

Gutten fra Siljan har en avtale som går ut året. Det vil si at han kan signere med hvem han vil, gjeldende fra 1. januar 2019, fra og med juli.

– 1. juli kan jeg signere med hvem jeg vil, med virkning fra neste år. Jeg må helt klart se på muligheten­e mine.

– Hva er det, kan du leve med å spille 2. divisjon hele seson-

 ??  ?? TAPT KAMP: Da Sondre Rossbach (bak) signerte ny kontrakt var han Odds førstekeep­er. Viljar Røsholt Myhra ønsker seg
TAPT KAMP: Da Sondre Rossbach (bak) signerte ny kontrakt var han Odds førstekeep­er. Viljar Røsholt Myhra ønsker seg

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway