Varden

Svar til «Minotpolit­ikerne»

- Bård Øygarden

I Varden 13.3.18 har dere et innlegg i Varden, hvor dere blant annet påstår noen sider ved meg som person.

Dere tillegger meg at jeg ikke er ute etter sannheten, skal gjøre meg morsom og driver gjøn og grov sjikane av andre mennesker. Dere bommer litt her, jeg er faktisk interesser­t i hva som er sant og riktig innenfor politikken, på turer og andre forhold som koster mye av fellesskap­ets penger og eiendom. Jeg er heller ingen morsom person som driver med grov sjikane og spying.

Jan Terje Olsen, Ole Geir Hoppestad og Tomas Bakken er politikere i Skien kommune og blir «såret» og føler seg sjikanert når de får spørsmål fra meg og andre. Mine herrer snu på dette, se det fra «andre siden». Hvordan tror dere mange velgere/innbyggere i Telemark oppfatter dere i den politikken dere utfører?

Hvordan tror dere mange føler seg etter uttalelser, avgjørelse­r og «oppførsel» mange av dere politikere står for og utfører. Kan dere forsøke å tenke dere at mange føler seg overkjørt, sjikanert, ikke blitt hørt, ikke tatt alvorlig og naermest latterligg­jort? Dereprater­så ofte om «politikerf­orakt», hvem sitt ansvar er det? Er det meg, er det pressen eller den «vanlige» kvinne og mann i gata sitt ansvar??

Ethvert oppegående menneske, politikere inkludert, leser vel daglig i avisene hvor mye rart politikere sier/gjør og legger ut på sosiale nettsteder. Det kan nok vaere at Jan Terje Olsen ønsker meg fluksens rett til helvete, men der har jeg vaert og det var ikke noe blivende sted for meg. Derfor er jeg tilbake på alle områder, og her har jeg kommet for å bli.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway