Varden

– Feig start, sa sjefen

Notodden-trener Kenneth Dokken så sitt lag starte akkurat slik han ikke ønsket i torsdagens treningska­mp mot Strømsgods­et.

- Bjorn.borge@varden.no

▶ – Jeg trodde det var slutt på den tiden da Notodden reiste rundt med altfor stor respekt for motstander­e, men her sto vi med lua i hånden i det første kvarteret. Det er unødvendig, mener Dokken etter tap 2–3 mot et Godset med eliteserie­spillere i overtall.

Manglet et par

– De manglet Marcus Pedersen og Jonathan Parr. Ellers kunne de ikke stilt noe saerlig bedre enn dette, sier Dokken, som imidlertid likte mye av det han så etter det nevnte kvarteret.

– Starten var feig for vår del. Jeg kan for så vidt forstå at den muligheten dukker opp når man møter et godt lag, ser hvem som står på den andre halvdelen og tror de er bedre enn de faktisk er, men det skal ikke vaere nødvendig. Klart vi skal ha respekt, men vi skal også ha respekt for hvor gode vi selv er og egne ferdighete­r. Det viste vi bedre etter dette kvarteret.

Abdellaoue sendte elitelaget foran etter 15 minutter, og Jradi doblet ledelsen etter drøye halvtimen.

Men da var NFK mer med i Drammen.

– Spilte dem lave

– Det var fullt fortjent at Godset ledet ved pause, men vi klarte å spille oss mer inn i kampen.

Fortsettel­sen ble enda bedre, følte NFK-sjefen.

– De første 15 av 2. omgang var vi veldig gode. Vi spilte dem lave og stolte på egne ferdighete­r. Slikt ble det også sjanser av for vår del.

Akinbola Akinyemi omsatte en av disse til redusering til 2–1. Et frispark som endret retning i muren, sørget for at Herman Stengel ble kreditert 3–1 til hjemmelage­t, før Martin Holmen

▶ Marienlyst.

▶ Mål: 1-0 Mos Abdellaoue (15), 2-0 Bassel Jradi (31), 2-1 Akinbola Akinyemi (55), 3-2 Herman Stengel (74), 3-2 Martin Holmen (78).

▶ NFK (start): Jonathan Johansson, Even P. Johansen, Michael Ledger, Steffen Jenssen, Jonathan Asp, Filipe Ferreira, Henrik Gustavsen, Akinbola Akinyemi, Andreas Hoven, Erlend Hustad, Erik Midtgarden. var påpasselig framme og reduserte til 3–2.

Ok prestasjon

– Vi avsluttet så avgjort kampen bedre enn vi innledet den, og tar med oss en ok prestasjon, mener Notoddens trener idet seriestart­en kommer stadig naermere. Mandag er neste test.

Odd venter

Da venter

Arena.

Det er heller ikke et B-lag, forteller Dokken.

– Jeg har forståelse av at Odd stiller omtrent som de gjorde torsdag mot Jerv, så for oss blir dette enda en fin utfordring og målestokk.

Odd

Skagerak

Og det skal skje uten mer enn nødvendig respekt for skienslage­t, understrek­er han.

– Vi fikk en påminnelse om at vi er best når vi tror på det vi kan få til. ▶ Bjørn Borge

 ?? BEGGE FOTO: BJØRN BORGE ?? SCORET: Akinbola Akinyemi scoret Notoddens første mål i torsdagens treningska­mp mot Strømsgods­et.
BEGGE FOTO: BJØRN BORGE SCORET: Akinbola Akinyemi scoret Notoddens første mål i torsdagens treningska­mp mot Strømsgods­et.
 ??  ?? SLUTT: Kenneth Dokken vil ha slutt på at NFK reiser rundt med overdreven respekt for motstander­e.
SLUTT: Kenneth Dokken vil ha slutt på at NFK reiser rundt med overdreven respekt for motstander­e.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway