Varden

Mann i 60-årene siktet for drap

- ▶ OSLO ▶ ▶

En norsk mann i 60-årene er pågrepet og siktet for drap etter funn av en død mann i en leilighet på Sandaker i Oslo. Politiet har ikke identifise­rt avdøde ennå.

– Politiet har ennå ikke noen sikker identifika­sjon på avdøde, men ifølge opplysning­ene i saken har de to en relasjon til hverandre, men er ikke i slekt, opplyste politiover­betjent Anne Alraek Solem ved Seksjon for etterforsk­ning av alvorlig vold i Oslo politidist­rikt på en pressekonf­eranse fredag.

Politiet ble varslet av AMK om dødsfallet i 3-tiden natt til fredag da en mann ringte og fortalte at det lå en livløs person i en leilighet. Mannen som ringte, er han som nå er siktet for drap.

– Det gikk bare noen få minutter fra politiet ble varslet og til vi var på stedet. Da politiet kom inn i leilighete­n fant de en død mann der inne. På bakgrunn av de samlede opplysning­ene valgte politiet å gå til pågripelse av mannen som nå er siktet i saken, sier Solem.

Ikke kjent for politiet

Hun forteller at den drapssikte­de er en norsk mann i 60-årene som bor i Oslo. Avdøde var det fredag formiddag for tidlig å si noe konkret om, men politiet har fastslått at han «ikke er helt ung». Verken den siktede eller avdøde er kjent av politiet fra tidligere.

Den drapssikte­de mannen viste selv hvor den døde personen befant seg da politifolk og helseperso­nell kom til leilighete­n. Politiet har ingen grunn til å tro at det var andre

personer til stede da det de mener er et drap skjedde. Det var heller ikke andre personer i leilighete­n da politiet kom fram.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway