Varden

Åpner sin andre trampoline­park

I 2017 åpnet de distriktet­s første trampoline­park i Larvik. Snart åpner ekteparet tilsvarend­e anlegg i Skien.

- Nils Skumsvoll nils.skumsvoll@varden.no

Det bekrefter eierne, Vivian Iren og Vegar Grüner fra Skien, overfor Varden torsdag kveld.

Forhandlin­gene rundt en konkret, sentrumsna­er lokasjon er i sluttfasen, men av hensyn til prosessen ønsker ikke de to å røpe nøyaktig hvor anlegget skal ligge.

– Det vi kan si er at avtalen er i boks, men at det gjenstår noen detaljer som gjør at vi venter med å gå ut med den konkrete lokasjonen. Det blir sentrumsna­ert, så mye kan vi røpe, sier Vegar Grüner.

Drøm ble virkelig

De har jobbet beinhardt for å lykkes med konseptet som baerer navnet «Gravity sports». De ønsket lenge å åpne den første parken i Skien, men av ulike årsaker ble det Larvik først.

I dag tilbyr de 2800 kvadratmet­er med ulike trampoline­r for barn og voksne på Hegdal i Vestfold, der de altså åpnet dørene i fjor høst.

Det skulle vise seg å vaere et konsept folk ønsket seg i vårt distrikt. Svaert mange av kundene kommer nemlig reisende over fylkesgren­sa fra Grenland.

– Det har blitt en snakkis her i området også. Ingenting er bedre enn det. Det er jo det gode ryktet vi lever av. Vi er opptatt av at folk skal oppleve kvalitet når de besøker anlegget vårt, understrek­er Vivian Iren, som er daglig leder i selskapet de to eier sammen.

Hun sa opp laererjobb­en i Skien for å satse på den store forretning­sdrømmen. Vegar er styreleder, men har en annen jobb utenfor selskapet til daglig.

Nye opplevelse­r

Trampoline­parken som skal åpnes i Skien vil vaere nesten like stor som naboen i Larvik. Den skal by på mange av de samme opplevelse­ne, men man vil også kunne finne andre typer konsepter.

– Vi vil ta med oss aktivitete­ne som fungerer i Larvik, men vi ønsker også å utvikle konseptet og inkludere nye elementer som blir unikt for parken i Skien, sier Vivian Iren.

Totalt er det mellom 65 og 70 ansatte i parken i Larvik. De ser for seg tilsvarend­e antall medarbeide­re i den nye trampoline­parken i Skien.

– Dette er jo ikke årsverk, men antall personer som er tilknyttet Gravity sports i ulike stillinger. Det er saerlig kvelder og helger det er stor pågang, og dermed blir det naturlig å ansette ungdom og studenter.

 ?? FOTO: NILS SKUMSVOLL ?? GLEDER SEG: Vegar og Vivian Iren Grüner driver konseptet Gravity sports i Larvik, som snart åpner i Skien
FOTO: NILS SKUMSVOLL GLEDER SEG: Vegar og Vivian Iren Grüner driver konseptet Gravity sports i Larvik, som snart åpner i Skien
 ??  ?? POPULAERT KONSEPT: Gravity Sports rommer 2800 lvadratmet­er med ulike rampolinet­ilbud i Larvik. Snart åpner de i
POPULAERT KONSEPT: Gravity Sports rommer 2800 lvadratmet­er med ulike rampolinet­ilbud i Larvik. Snart åpner de i

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway