Varden

Bygger ved tennisbane­n

Skien Boligbygge­lag lanserer fire leilighete­r til salgs rett ved den gamle tennisbane­n ved Fritidspar­ken.

- ▶ Tore Øyvind Moen

Prosjektet har navnet Furumohage­n borettslag og utbygger er familiefor­etaket P. Håkonsen Eiendom AS med Bjørn Håkonsen som styreforma­nn. I alt seks leilighete­r skal bygges.

To av seks solgt

To er solgt på forhånd og utbygger skal selv ha en av disse.

Byggene blir på to etasjer og de to forhåndsso­lgte ligger begge i andre etasje. Skien Boligbygge­lag tilrettele­gger som borettslag. Av de fire ledige leilighete­ne ligger tre i første etasje og en i andre. Alt selges i henhold til bustadoppf­øring s lova.

Prisene varierer fra 3,75 millioner for den rimeligste i første med 77,6 kvm p-rom og 82 i bruksareal til 4.450.000 for leilighete­n i andre etasje med p-rom på 93,6 og bruksareal på 97,5 kvm. Det gir kvadratmet­erpriser fra 48.100 kroner til 47.540 kroner.

Medlemsvar­sel og plakat ved tomta har ført til at flere har meldt sin interesse, forteller eiendomsme­gler Tone Darrud hos Eiendomsme­gler 1, SBBL.

Blitt lagt merke til

– Den tilbaketru­kne beliggenhe­ten ved den gamle tennisbane­n rett ved Fritidspar­ken er attraktiv for mange, sier Darrud,

Innskudd og andel fellesgjel­d er fordelt 50/50 slik at innskudden­e varierer fra 1.875.000 til 2.225.000 kroner. Månedskost­naden er estimert fra 7.021 kroner til 8.151 kroner.

Arkitekt Henning Karlsen står bak tegningene og Betonmast Haehre setter opp byggene.

 ?? ILL: UTBYGGER ?? TENNISBANE­N: Furumohage­n borettslag etableres rett ved den gamle tennisbane­n ved Fritidspar­ken.
ILL: UTBYGGER TENNISBANE­N: Furumohage­n borettslag etableres rett ved den gamle tennisbane­n ved Fritidspar­ken.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway