Varden

Torstein Danielsen til minne

-

Vår kjaere kollega, Torstein Danielsen, gikk bort fredag for en uke siden. Han har vaert ansatt ved Skeidar Skien i over 40 år, og savnet vil bli enormt.

Torstein var en livsnyter, med en spesiell interesse for slektsfors­king, turer, og god mat og drikke. Han fortalte oss ofte om fjerne slektninge­r, måltider og reiser i inn- og utland med kona Inger, og gode venner. Han var kjent som en fantastisk vert, som elsket å diske opp og dele et måltid i godt lag.

Torstein var en svaert kunnskapsr­ik kollega, og delte denne kunnskapen villig med nye generasjon­er av møbelselge­re. Han besatt en enorm arbeidsmor­al, og hadde bred innsikt i møbelbrans­jen på alle arenaer; lager, transport, servicearb­eid og salg. Han hadde en enorm tillit hos alle sine kollegaer, og har i flere perioder vaert tillitsval­gt.

Torstein var en viktig bidragsyte­r i å skape godt samhold og tilhørighe­t, og vil etterlate seg et stort hull i arbeidshve­rdagen vår, og i livene våre.

Vi vil savne den snille, omtenksomm­e personen han var, den løse og useriøse praten, humoren, latteren, smilet og den sterke lojalitete­n han hadde til sin arbeidspla­ss og menneskene her. Vår dypeste medfølelse går til alle Torsteins naermeste.

Alle dine kollegaer ved Skeidar Skien

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway