Varden

Skien Bordtennis­klubb rykker opp

Skien Bordtennis­klubb gjorde bortimot rent bord i helgen. Neste sesong spiller de i 1. divisjon.

- ▶ Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

Skienslage­t leverte og vel så det da sesongens fire siste kamper ble spilt i Skien Fritidspar­k i helgen.

Over all forventnin­g

Med seier i tre av fire endte skiensklub­ben til slutt på en 2. plass på tabellen. Det gir opprykk og 1. divisjonsp­il neste sesong.

Helgens eneste tap kom mot suverene Hardanger Bordtennis­klubb, som kun har tapt én kamp denne sesongen.

– Det har egentlig gått over all forventnin­g. Vi hadde regnet med å vaere i toppen, men at vi skulle komme foran en klubb som for eksempel Fokus på tabellen hadde vi kanskje ikke ventet, sier lagleder Aleksander Fjeldstad etter at 2.-plassen var i boks.

At det nå blir 1. divisjonss­pill i Skien er noe laglederen ser fram til.

Vaert der før

– Det blir naturligvi­s litt tøffere neste sesong. Det er en del svensker og spillere fra andre store bordtennis­nasjoner med i 1. divisjon, så det er veldig mange gode lag med divisjonen. Det betyr at vi må trene litt mer enn vi har gjort denne sesongen om vi skal klare å henge med. Men vi har jo spilt i 1. divisjon tidligere og vi vet jo hva som kreves for vaere der, så det skal nok gå bra, sier Fjeldstad, som understrek­er at det er godt å vaere tilbake. – Jeg føler vel at det er der vi hører hjemme. Vi har et veldig jevnt og godt lag. Det er stor kapasitet i laget og på vårt beste er vi gode nok til å slå de fleste – også i 1. divisjon, sier laglederen.

Fjellstad og co. vant som nevnt tre av fire kamper i helgen. Seierne kom mot Drammen (9-1), Husøy Foynland (6–4) og Fokus (8-2). Mot Hardanger ble det 4–6 tap.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? OPPRYKK: Skien Bordtennis­klubb er klare for spill i 1. divisjon neste sesong. Fra venstre: Jan Vidar Haugen, Anders Haukedalen, Gisle Haugen og Aleksander Fjellstad. Ahmed Chaer var ikke til stedet da bilde ble tatt.
FOTO: PRIVAT OPPRYKK: Skien Bordtennis­klubb er klare for spill i 1. divisjon neste sesong. Fra venstre: Jan Vidar Haugen, Anders Haukedalen, Gisle Haugen og Aleksander Fjellstad. Ahmed Chaer var ikke til stedet da bilde ble tatt.
 ?? FOTO: PÅL LUNDSHOLT ?? LEVERTE: Anders Haukedalen og Skien Bordtennis­lubb leverte på hjemmebane i helgen.
FOTO: PÅL LUNDSHOLT LEVERTE: Anders Haukedalen og Skien Bordtennis­lubb leverte på hjemmebane i helgen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway