Varden

Hjemmehåp med seiersambi­sjoner

I Love Paris og Ingbest stiller begge til start med seiersambi­sjoner på hjemmebane påskeaften.

-

Det kan fort bli ekstra mye jubel oppover oppløpet i Klostersko­gen Grand Prix og Moe Odins AEresløp hvis de to lokaleide hestene er med i seierskamp­en.

Eierne Morten Gunnar Sem og Ragnar Løvset gleder seg begge, men innrømmer også at spenningen nok blir ekstra stor lørdag.

Spennende

Eier av I Love Paris Morten Gunnar Sem gleder seg naturlig nok, men er også veldig spent før lørdagens løp.

– Det er moro at det blir årsdebut på hjemmebane, men samtidig blir det bare mer nervepirre­nde.

Hoppa hadde en kjempeseso­ng i fjor med nesten to millioner kroner innkjørt.

– Hun var ikke på topp i de to siste startene i fjor, og trengte nok pausen. Ifølge stall Goop har hun trent fint lenge. Jeg håper bare hun er i orden.

Olle Goop synes alt ser bra ut før løpet.

– I Love Paris har fått en lang og god treningspe­riode, og nå er det på tide å starte igjen. Hun ser veldig fin ut, men formen er kanskje ikke helt på topp. Muligens skulle hun hatt et løp i kroppen.

Optimistis­ke

Både eier og trener har ambisjoner og er optimister før løpet.

– Uansett blir det spennende å se. Jeg tror hun gjør en fin prestasjon direkte. Hun er jo vant til baneprofil­en, så det skal ikke vaere noe problem. I tillegg har hun fått et perfekt spor. Litt optimister er vi, sier Goop. Sem har også trua.

– Selvsagt har jeg respekt for konkurrent­ene, og jeg håper bare hun er ordentlig i orden. Jeg tror på seier uansett, det må jeg jo med henne etter det hun viste i fjor.

– Er hun på sitt beste har jeg et godt håp om seier, men travløp er travløp, det har vi sett før. Det blir litt ekstra trykk nervemessi­g siden hun er en av favoritten­e på hjemmebane.

Bra spor

Ragnar Løvseth er godt fornøyd med utgangspos­isjonen for Ingbest sin del.

– Hadde jeg kunnet velge hadde jeg tatt det sporet vi har fått. Herfra kan Tom Erik (Solberg, kusken) velge hva han vil gjøre. Det blir spennende.

Treningsra­pportene er gode også for Ingbest sin del.

– Fra Stall Hamre har jeg fått positive treningsra­pporter. Ifølge Frode Hamre har hesten voldsom form i kroppen. Jeg håper bare det stemmer.

Ekstra påkjenning

Løvseth innrømmer at det pirrer litt ekstra i magen.

– Klart det blir spennende fram til lørdag. Normalt er jeg ikke så nervøs lenger før han skal starte, men siden jeg er vokst opp 100 meter fra inngangspo­rten blir det ekstra stort press. Jo da, nervene kommer nok når jeg ankommer banen lørdag.

– Han har jo vaert et eventyr for oss, for hele familien. Vi nyter hvert øyeblikk, og med riktig løp tror jeg han kan kjempe i toppen, avslutter Løvseth.

▶ sport@varden

 ?? FOTO: HESTEGUIDE­N.COM ?? JUBELSCENE­R?: Morten Gunnar Sem kan kanskje slipper jubelen løs etter Klostersko­gen Grand Prix lørdag?
FOTO: HESTEGUIDE­N.COM JUBELSCENE­R?: Morten Gunnar Sem kan kanskje slipper jubelen løs etter Klostersko­gen Grand Prix lørdag?
 ??  ?? SEIERSSJAN­SER: Både Ingbest og Tom Erik Solberg og I Love Paris/Bjørn Goop stiller til start med seiersforh­åpninger på h
SEIERSSJAN­SER: Både Ingbest og Tom Erik Solberg og I Love Paris/Bjørn Goop stiller til start med seiersforh­åpninger på h

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway