Varden

Teigen tilbake som Kules-trener

– Nå er jeg glad. Vanvittig glad!

- ▶ Jan Tore Rosland. Preben Evensen. ▶ nils-tore.olsen@varden.no

Erik Skogen og Herkules mistet trener Christoffe­r Martinusse­n til Gjerpen fra og med neste sesong. Dermed måte «Kules» på trenerjakt.

Nå har Skogen og co. funnet byttet, og det er ikke hvilket som helst bytte!

– Nå er jeg glad. Vanvittig glad! Rune Teigen har takket ja til å bli vår trener neste sesong og danner et trenerteam med Jan Tore Rosland, Preben Evensen og Gunn Vintervold. Jeg skal innrømme at jeg ikke trodde det ville la seg gjøre. Teigen er en trener i toppklasse, sier en sprudlende Skogen.

– Han er en trener som har levert strålende resultater og er den siste her i fjorden med resultater på herresiden. Det var han som trente oss opp i 1. divisjon forrige gang. Dette er helt topp, legger lederen til.

Fikk en boost

Teigen var tidligere eliteserie­spiller for Skiens Ballklubb, Uraedd, Runar og Herkules. Han har også vaert trener for Gjerpen, Runar, Pors og Herkules. Etter en liten pause er han klar igjen.

– Jeg kjenner at jeg er gira, rett og slett. Herkules spurte meg for en liten stund siden, men da hadde jeg ikke forespeile­t meg noe slikt og kunne ikke si ja. I etterkant har jeg tenkt over det, og den tanken har gitt meg en boost. Da Erik spurte meg på nytt tok jeg en runde på hjemmebane og med min arbeidsgiv­er. Og da jeg fikk høre at det lar seg gjøre takket jeg ja, forteller den nye treneren for Herkules.

Bra team

Om laget er rustet for opprykk til 1. divisjon kan ikke Teigen svare på foreløpig.

– Nå skal vi først og fremst finne ut av hvilke spillere som blir i klubben. Deretter skal vi legge opp et treningsop­plegg som tar os si den retningen klubben ønsker. Vi må trene bra nok for å få suksess. Det er klinkende klart.

– Christoffe­r har gjort en god jobb med de unge spillerne i Herkules, og jeg er sikker på at vi skal utvikle dem videre.

Treneren er glad for teamet han har med seg. De er med på å gjøre det mulig.

– At Jan Tore Rosland, Preben Evensen, Gunn Vintervold (fysisk trener) og Øystein Johansson (materialfo­rvalter) er med å danne trenerteam gjør meg trygg på at vi skal lykkes. Vi skal gi alt!

 ??  ?? I TRENERTEAM:
I TRENERTEAM:
 ??  ?? I TRENERTEAM:
I TRENERTEAM:

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway