Varden

Pors naer cupbombe mot Notodden

Notodden trakk til slutt det lengste strået i onsdagens cupkamp mot Pors. Det var som ventet.

- ▶ PORSGRUNN ▶ Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

Men Pors skal ha for at de ga det som per i dag er Norges 19. beste fotballag kamp til døra.

Jevnt og spennende

– Ja, Pors gir oss skikkelig kamp, men jeg synes vel alt i alt at vi vinner fortjent. Vi kommer til flere store sjanser og kunne scoret flere, sier Notodden-trener Kennet Dokken etter bataljen på Pors Stadion.

For gjestene fra Notodden fikk det alt annet enn enkelt i cupens første runde. Kampen bølget fram og tilbake og både Pors og Notodden hadde flere store muligheter til å score. Men scoring ble det ikke før i det 78. minutt. Da banket Akinbola Akinyemi inn 1–0 til Notodden.

Der og da trodde nok de fleste av de 562 tilskuerne som hadde tatt turen til Pors stadion at løpet var kjørt for hjemmelage­t del. Så i det 78. minutt banket Vegard Kongsro inn 1–1.

Avgjorde i siste spilleminu­tt

Resultatet holdt seg omgangen ut og lagene måtte ut i ekstraomga­nger. Det så lenge ut som om kampen måtte avgjøres på straffespa­rkonkurran­se, men i siste spilleminu­tt dukket måltjuven Akinbola Akinyemi opp igjen og banket inn sitt og Notoddens andre for dagen.

– Vi hadde håpet å avgjøre det her før ekstraomga­ngene. Vi leder 1–0 og da bør vi egentlig klare å kontroller­e inn. Dessverre slipper vi Pors inn i kampen rett etter scoringen og det blir litt mer spennende enn det vi hadde håpet på. Men vi vinner til slutt og det er jeg fornøyd med, avslutter Dokken.

 ??  ??
 ??  ?? SCORET TO: Akinbola Akinyemi (bak) scoret to i cupmøte med Pors. Her er han i en av mange dueller med Pors-kaptein Ulf Riis.
SCORET TO: Akinbola Akinyemi (bak) scoret to i cupmøte med Pors. Her er han i en av mange dueller med Pors-kaptein Ulf Riis.
 ??  ?? GLAD: Kenneth Dokken var fornøyd med å gå videre i cupen.
GLAD: Kenneth Dokken var fornøyd med å gå videre i cupen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway