Varden

Ti menn på hyttetur

-

Alle ti såkalt velfungere­nde og gode samfunnsbo­rgere. Til stede på turen var det en ordfører, nestleder i Senterpart­iet, styremedle­m i Norges Bank – med andre ord «ikke noen hvem som helst».

Hendelsen ligger naermere to år tilbake i tid. Dette var tydeligvis et lystig lag, der mat og god drikke ble konsumert. Litt over midnatt ble det sendt en tekstmeldi­ng til den da nylig avgåtte formann i partiet, Liv Signe Navarsete. En seksualise­rt melding, som jeg ikke vil gjengi. De fleste kjenner sikkert innholdet i denne meldingen.

Jeg går ut ifra at samtlige 10 vet hvem avsenderen av meldingen er, men lider tydeligvis av kollektiv hukommelse­ssvikt, eller som noen ynder å kalle det «Siv Jensen-syndromet».

Presiserer at ingen av disse ti var naere venner av Navarsete.

Hvor lavt kan en gjeng med, jeg gjentar, velfungere­nde og tilsynelat­ende oppegående personer synke. Alle ti har et felles ansvar.

Vis ryggrad og stå fram. Ola Borthen Moe, som har stått fram som moralens vokter (jf. Skei Grande-saken) og en av turguttene, bør jo vaere interesser­t i en oppklaring av denne triste saken.

Dette er så ødeleggend­e for senterpart­iet og ikke minst Liv Signe Navarsete, at sannheten må fram. Pensjonist, mann 70

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway