Varden

Lionels eier vil til gigantløp, men må vente

-

Travhesten Lionels eier Gøran Antonsen håpet på invitasjon til Elitloppet denne uken, men innser at han må vaere tålmodig.

– Jeg hadde håpet å få en invitasjon, men må nok vente til etter Olympiatra­vet, sa han etter at Lionel delte seieren med svenske Charrua Forlan på Solvalla. .

– Jeg anser Lionel som en meget aktuell kandidat til Elitloppet den siste helgen i mai, kommentert­e Solvallas sportssjef Anders Malmroth til Equus.

Olympiatra­vet går neste lørdag i Göteborg og har 1,5 millioner kroner til vinneren.

Lionel, den beste travhesten i Norge for tiden, gjorde tirsdag sin første start etter et skuffende opphold i Frankrike i vinter. Perioden i Frankrike endte med en relativt alvorlig skade.

– Jeg var naer ved å angripe tidlig med Lionel, men tenkte på at han hadde vaert lenge borte fra løp, og at formen neppe var på topp. Så feil tok jeg, for Lionel var glimrende, sa han.

I fjor vant Lionel Olympiatra­vet. Han har tjent 12,5 millioner kroner hittil i karrieren, og nå spisses formen mot løpet om halvannen uke.

– Vent og se, formen vil stige mye fram dit. Han fikk den gjennomkjø­ringen han trengte. Jeg forstår Antonsen som vil starte Lionel i Elitloppet. Får vi en slik invitasjon, er svaret ja fra meg også, sa svenske Daniel Redén på Solvalla tirsdag.

Redén er trener og virket absolutt fornøyd med det Lionel leverte. (NTB)

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway