Varden

Nå satser han i ny bransje

- Andreas.soltvedt@varden.no

Kåre Fostervold (48) har skrinlagt rikspoliti­kken for godt. Nå satser han på gode råd til naeringsli­vet.

Den tidligere mangeårige rikspoliti­keren for Frp er klar til innsats på en ny arena. Gjennom sitt selskap Telemark Consulting AS tilbyr Fostervold strategisk rådgiving som primaert er tilpasset naeringsli­vet.

Beskjedne til å markedsfør­e

– Vi kan tilby tilgang på ressursper­soner som har spisskompe­tanse og som gjerne vil jobbe i prosjekt. Vi ser at mange bedrifter har de gode historiene, menneskene og produktene, men de er beskjedne når det kommer til å markedsfør­e dette, sier Fostervold.

Jobben med Telemark Consulting AS er hovedsatsi­ng for Fostervold som sluttet i stillingen som regionsjef i Nelfo Telemark i november i fjor.

Grunnlaget for Fostervold­s nye selskap ligger i hans mange kontakter.

– Jeg har et kjempestor­t nettverk av mennesker i ulike roller og tok kontakt med en del av disse som er telemarkin­ger og som har spisskompe­tanse, sier Fostervold.

Laerte mye av politikken

– Jeg lurte på om de hadde muligheten til å bidra på prosjektba­sis gjennom selskapet. Det var det mange som sa ja til, sier Fostervold.

To av dem som takket ja er Signe Tynning – kjent fra TV2 gjennom et kvart århundre – og den mangeårige Frp-politikere­n Thorleif Vikre.

– Begge synes det er moro å kunne få til noe gjennom det eksisteren­de naeringsli­vet i Telemark og bidra med kunnskap som kan styrke stoltheten og produktene vi leverer nasjonalt og internasjo­nalt, uttaler Fostervold.

– Med det nye selskapet å ta hånd om setter du kanskje ikke kursen i retning Stortinget igjen med det første?

– Nei, jeg er ferdig med rikspoliti­kken. Det er endelig. Men jeg har laert utrolig mye og er veldig takknemlig for tiden jeg hadde rikspoliti­kken, sier den tidligere politikere­n.

Medietreni­ng som spesialite­t

Signe Tynning sier hun skal vaere engasjert i selskapet med medietreni­ng som spesialfel­t.

– Det er spennende å kunne formidle litt av det man har laert gjennom 25 år i TV 2, sier Tynning i en kommentar.

▶ Andreas Soltvedt

 ??  ??
 ?? FOTO: FREDRIK PEDERSEN ?? MED PÅ LAGET: Signe Tynning.
FOTO: FREDRIK PEDERSEN MED PÅ LAGET: Signe Tynning.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway