Varden

– Har vaert suveren

Jone Samuelsen er definert som litt usikker til mandagens møte med Sarpsborg 08. Men sjefen håper å få veteranen klar.

- Bjorn.borge@varden.no

▶ Det er ikke en ny skade, men det å bli kvitt antydning til en, som er årsaken.

– Jone har stilt opp hele tiden og vaert helt suveren, selv om han har merket at det har lugget litt i låret. Han har også vaert veldig god, sier Dag-Eilev Fagermo.

Hundre prosent

Etter torsdagens økt hadde de to en lengre prat, og treneren ønsker veldig gjerne å gi den rutinerte midtbanesp­illeren tid til å bli helt hundre prosent frisk og rask.

– Situasjone­n har medført at Jone ikke har fått trent helt maksimalt. Jeg vil veldig gjerne ha ham tilbake i en form hvor han kan trene hundre prosent og få ut det samme i kamp.

Fagermo sier at han er «litt usikker» på om Samuelsen blir erklaert kampklar mandag kveld.

Fredrik og Fredrik

Torsdag var imidlertid flere av dem som har vaert ute med skade, veldig delaktig i treningen som foregikk på Skagerak Arena.

– Nå ser det veldig bra ut med tanke på Fredrik og Fredrik, melder Fagermo, og sikter til Semb og Nordkvelle. Vi tar ingen avgjørelse her og nå, men det har vaert en positiv utvikling for begge disse.

De to spillerne deltok i tempofylt og intens kamp på liten bane, og fullførte med optimisme med tanke på å bli erklaert spilleklar­e igjen.

Midtspiss Børven blir imidlertid ikke å se mot laget fra Østfold.

For tidlig

– Av dem som har vaert ute med skade, er det Torgeir som henger litt igjen. Kampen mandag kommer nok for tidlig, sier Fagermo.

Siden det ikke er kamp før mandag, trener Odd lørdag. Da vil Fagermo jobbe mer konkret med Sarpsborg-kampen, og formasjon. ▶ Bjørn Borge spillere

 ?? FOTO: BJØRN BORGE ?? VET IKKE: Dag-Eilev Fagermo og Jone Samuelsen vet ikke om sistnevnte spiller mot Sarpsborg 08 mandag.
FOTO: BJØRN BORGE VET IKKE: Dag-Eilev Fagermo og Jone Samuelsen vet ikke om sistnevnte spiller mot Sarpsborg 08 mandag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway