Varden

Stilte i verdens største renn

- ▶ FYRESDAL

Fyresdal Skiskytter­lag reiste til verdens største skiskytter­renn på Liatoppen 12.-15. april, i selskap med 1.100 deltakere.

Ål Skiskytter­lag inviterte til sesongavsl­utning på Liatoppen for 32. gang. I mange år har dette vaert verdens største skiskytter­renn og i år var det full klaff på både vaer og snøforhold. Programmet var med både stafetter, normal/sprint og fellesstar­ter. I tillegg kom både Ole Einar Bjørndalen, Tarjei Bø og Svein Fischer på åpningssho­w.

Telemarks største

Fyresdal Skiskytter­lag er Telemark sin største skiskytter­klubb med 21 aktive løpere. 12 i aldersgrup­pen 11 til 15 år reiste i år med sine familier til Liatoppen, og hadde en fantastisk helg, både sportslig og sosialt forteller leder av FSSL, Kristin Vedum.

Alle løperne deltok på stafett fredag, og renn både lørdag og søndag.

De unge i 11-årsklassen, Lars Saether Midtbø, Brage Aamlid, Frida Veum og Mari Gåstjønn, hadde best uttelling både på standplass og høyest fart i sporet. Lars Saeter Midtbø tok søndag en flott 7. plass i sin klasse der det var rundt 80 utøvere. Brage Aamlid fikk en fin 13. plass i samme øvelse.

Mix med Ørn

Jentene, som gikk et mix stafettlag sammen med Ørn, fikk sin beste plassering på fredagens stafett der de gikk inn til en 11.plass.

Onsdag var det sesongavsl­utning for klubben der det ble arrangert «Sportslig Aften», og laget fikk besøk av Eivind Arne Bjaaland. Eivind Arne er utdannet som topptrener og trener langrennst­eamet Veidekke Vest.

Bjaaland er fra Fyresdal og vil framover hjelpe klubben med å legge opp treningspl­aner for enkeltutøv­ere som vil satse mer.

 ?? ALLE FOTO: PRIVAT ?? FYRESDAL: K aja Aamlid J15, Sigrid Veum J13, Stine Veum Aas J14, Vilde Veum Aas J14.
ALLE FOTO: PRIVAT FYRESDAL: K aja Aamlid J15, Sigrid Veum J13, Stine Veum Aas J14, Vilde Veum Aas J14.
 ??  ?? PREMIE: Frida Veum med premie.
PREMIE: Frida Veum med premie.
 ??  ?? MANGE: Mari Gåstjønn J11, Frida Veum J11, Lars Saether Midtbø G11, Brage Aamlid G11 sørget for at Fyresdal hadde mange til start.
MANGE: Mari Gåstjønn J11, Frida Veum J11, Lars Saether Midtbø G11, Brage Aamlid G11 sørget for at Fyresdal hadde mange til start.
 ??  ?? G14/15: Eivind Gaastjønn og Are Saether Midtbø.
G14/15: Eivind Gaastjønn og Are Saether Midtbø.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway