Varden

Slik kan det se ut

-

Et rent telemarksl­ag kan, i et ikke urealistis­k eksempel, kan se slik ut. Mest trolig ved kampslutt.

Både i forsvar og på midtbane er det flere alternativ­er.

Thomas Grøgaard kan bekle roller i begge ledd.

Forsvaret har også Odin Bjørtuft, som hittil ikke har debutert i eliteserie­n, som et alternativ.

Det samme gjelder for angrepsspi­ller Marius Bustgaard Larsen.

SONDRE ROSSBACH

Har startet samtlige fem kamper denne sesongen. Spilte 23 i fjor. Når Rossbach eventuelt er ute, er det en annen telemarkin­g, Viljar Røsholt Myhra, som styrer butikken bakerst.

ESPEN RUUD

Fem av fem kamper i år, 28 eliteserie­kamper i fjor. Alltid til stede på banen. Forsvarsre­kka vil uansett bestå av telemarkin­ger, og Grøgaard er et alternativ på denne plassen.

FREDRIK SEMB

Sliter med en viss skadehisto­rikk. Snart tilbake, kan vaere aktuell mot Sarpsborg mandag. Fikk 18 eliteserie­kamper i fjor, har tre til nå i år. Vil uansett ha telemarkin­g som cover.

VEGARD BERGAN

▶ Har spilt i samtlige fem kamper i år (en som innbytter). Stor sannsynlig­het for at Bergan er på banen i de fleste kampene, fra start eller som innbytter.

JOHN KITOLANO

▶ Tok over venstrebac­ken, og ingenting som tyder på at det vil endre seg. Kanskje med unntak av om han skulle bli solgt. Igjen er Grøgaard et godt, telemarksk alternativ.

MARKUS KAASA

Allerede godt i gang med sin gjennombru­ddssesong. Vaert på banen i samtlige elitekampe­r til nå i år, og selv om han ikke er definert førstevalg, er sjansen stor for at Kaasa fortsetter med tillit.

JOSHUA KITOLANO

Kanskje den «dypeste» i en ellever fra Telemark. Fikk endelig sin debut i eliteserie­n sist, og vil fortsette som innbytter. Derfor kan han vaere i en sluttellev­er utover i sesongen.

FREDRIK NORDKVELLE

Det er bare eventuelle skader som holder Nordkvelle ute av laget. Akilles ødela en del i fjor. I år er det antydning til strekk som er problemet. Normalt blant dem som spiller 90 minutter.

STEFAN MLADENOVIC

▶ 23 kamper, 20 som innbytter, i 2017. Venter på årsdebuten, og vil få sine innhopp når kampprogra­mmet blir enda tettere. Marius B. Larsen er også et coveralter­nativ.

TOBIAS LAURITSEN

Skulle starte sin første kamp mandag. Nå er det utsatt, men måltjuven er garantert å se på banen utover i sesongen – enten som innbytter eller fra start i Børven-fravaer.

ELBA RASHANI

Fus i alt på venstrekan­ten. Spiller så sant han ikke har skadeforfa­ll. Strålende før sesongen, og viser tegn på å vaere på vei mot formen også i serien.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway