Varden

VI GIFTER OSS

-

Lørdag 21. april:

Silje Polland og Vigleik Skei gifter seg i Bambke kirke kl. 13.00. Dagen feires på Skougaards Hus, Langesund.

BURSDAGER 80 år

Me vil gratulere Arthur Reidar Lia så mykje med 80 spreke år som du fyller 22. april. Du er aktiv på så mange områder med base ut frå heimen på Steane - trekkspele­mann rundt om i Drangedal, turglad skaukar, baerplukka­r, motormann m.m. Helsing frå gode naboar og venner i Sollihølen.

80 år

I går fylte Alf Lundeberg år. Håper du synes du hadde en koselig dag. Bursdagskl­em fra alle dine.

70 år

Vi vil gratulere engelen vår Marit Irene Stavnes Ålgårdstad, som ble født på Oterøy i kragerøskj­aergården 21. april 1948. Ha en fin dag! Hilsen gubben Dag og barna Stian og Kjersti med familie + barnebarna Roar og Erling. Ellers har hun også snart et nytt jubileum. Hun begynte å jobbe for SKK som i dag heter Skagerak som kontordame. Dette var i august 1968, og hun jobber der fortsatt i dag.

60 år

Dag Rune Bakk. Vi vil gratulere far, bestefar og generelt alle tiders handymann med 60-årsdagen i dag! Håper du får en fin dag. Vi gleder oss veldig til å feire dagen din i Langesund. Hilsen familien med barn, barnebarn og alle andre.

30 år

Christina Rørholt Halvorsen. Endelig er dagen her! I morgen fyller du 30 år! Gratulerer så mye til deg med dagen din! Vi håper du får en fin bursdagshe­lg med feiring, selskap og mange gode kaker! Tusen takk for den venninna du er for oss! Vi er glad i deg! Mange store bursdagskl­emmer fra alle jentene!

17 år

Hipp hurra for den kjekke gutten vår Henrik Baugerød, som er 17 år i morgen. Du er en snill og grei gutt, som vi er veldig glad i. Gratulerer med dagen din, Henrik! Mange klemmer fra mommo og bestefar.

15 år

Hipp hurra for Malene, som ble 15 år 20. april! Du er ei flott jente, og vi er veldig glade i deg! Bursdagskl­emmer fra Martine, mamma, pappa og Selmer.

12 år

Vår fine Ferdinand HyllandEri­ksen fyller 12 år i morgen 22. april. Du er en super gutt som vi er veldig glade i! Håper du får en flott dag. Mange klemmer fra Augusta, Constanse, mamma og pappa.

10 år

Hurra for verdens beste gutt Andreas Kåsa Andersen, som fyller 10 år i morgen. Du er den kuleste, søteste og beste storebror, hjelpsom, snill og fornuftig. En god venn for de som er rundt deg og mamma og pappas sin store fotballstj­erne. Du har mange talenter, og vi digger deg for den du er. Kos deg masse med gaver og bursdagspa­rty. Store gratulasjo­ner fra Elise, mamma, Luci og pappa.

10 år

Verdens beste jente fyller 10 år i dag! Du er alltid blid og hjelpsom, og har masse å fortelle! Og du storkoser deg nå som du endelig er blitt storesøste­r! Gratulerer med dagen, Maia Sofie Asdahl! Klemmer fra mamma, pappa, Ole Andreas, Lars Vegard og Mats Erik. Og snutekos fra Linus.

8år

I morgen den 22. april fyller den danseglade og kreative jenta vår Linea J. Nicolaisen 8 år. Denne dagen har du gledet deg til, alltid like gøy og ha bursdag. Håper feiringen i dag med venner og familie blir knall, kanskje vi feirer litt i morgen også. Ønsker deg en fantastisk fin dag superjenta vår, utrolig glad i deg. Mange bursdags koser fra lillesøste­r Thea, pappa og mamma.

8år

Hipp hipp hurra og gratulerer så mye med dagen til danseløva vår Linea Jonskås

Nicolaisen, som fyller 8 år i morgen 22. april. Vi er så stolte av deg, aktiv som du er i håndballen og en råtass på dansing. Vi gleder oss til å følge deg videre på veien, vi er super glad i deg. Nå skal vi feire deg med kaker og gaver. Vi ønsker deg en nydelig dag og gleder oss til å feire den sammen med deg og Thea. Mange klemmer sendes fra Noah, onkel og tante på Åfoss, Bobbo, mor, tante Tove og bestefar i Drangedal.

7år

Thure Mellefoss

Lehmann fyller 7 år i dag. Gratulerer med dagen Thure, tenk at du nå er skolegutt, og i fritiden er du en «racer» på din BMX-sykkel og veldig flink til å bygge Lego. Vi ønsker deg en fin dag sammen med venner og familie. Hilsen farmor og farfar, som er veldig stolte og glad i deg.

5år

Vi gratulerer snuppa vår, Sofia Nordli Nilsen, med 5-årsdagen i morgen! Håper du får en super dag! Klem fra farmor og farfar.

3år

Johanna Hagen. Hipp hurra for den flotte gulljenta vår, som fyller 3 år i dag! Gratulerer så mye med dagen! Vi gleder oss til å feire bursdagen din. Stor klem fra hele familien.

2år

Hipp, hipp, hurra for solstrålen vår Ulrik Melfald Breiland, som fyller 2 år i dag. Ulrik er en blid liten krabat som liker å rote i skuffer og skap; høyt og lavt. Vi er kjempeglad i deg. Bursdagen har du allerede feiret med storesøste­r. Store bursdagskl­emmer fra tanter, onkler, kusiner, fettere, besteforel­dre og oldeforeld­re i Melfald-slekta.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway