Varden

Med cup i beina

- Bjorn.borge@varden.no

Pors tok årets første poeng. Sjefen var mellomforn­øyd.

1-1 hjemme mot FK Tønsberg ble utfallet, etter 0-1 ved pause.

– Vi skulle selvsagt gjerne hatt tre poeng, men ett er bedre enn ingenting, sier Brede Halvorsen, etter å ha sett laget reise seg etter en svak 1. omgang.

Han tror forklaring­en lå noen dager tilbake i tid.

– Gutta sa at de de 121 minuttene mot Notodden fortsatt satt i beina. Det var noe energiløst over hele 1. omgangen, og da så vi ikke ut som et lag som kom til å få noe som helst fra denne kampen.

De siste 45 var imidlertid betydelig bedre. Selv om keeper Anders Klemensson, som holdt Pors inne i kampen før pause, reddet spenningen med en tidlig beinparade, spilte Pors seg til et overtak.

Utligninge­n kom da Jonas Sandnes ble felt i boksen etter en corner, og Kim Bentsen – som alltid – gjorde jobben fra straffemer­ket.

I den resterende halvtimen var Pors naermest, men Halvorsen, uten flere viktige spillere på grunn av karantene og skader, var ikke misfornøyd.

– Mellomforn­øyd. Vi reiste oss etter en tynn 1. omgang, og uavgjort var kanskje greit nok når man tok hele kampen i betraktnin­g.

For Pors betyr det at nullen er brutt, men også at det kun er bokført ett poeng.

– Vi er litt bak skjema.

▶ Bjørn Borge

 ?? FOTO: BJØRN BORGE ?? TØFF: Sander Sjøstrøm sparte ikke på noe i duellene, og Pors reiste seg spillemess­ig i den andre omgangen mot Tønsberg.
FOTO: BJØRN BORGE TØFF: Sander Sjøstrøm sparte ikke på noe i duellene, og Pors reiste seg spillemess­ig i den andre omgangen mot Tønsberg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway