Varden

Klart for drømmefina­le

-

Olivier Giroud og Álvaro Morata sendte Chelsea til FA-cupfinalen etter en svaert sjanserik semifinale mot Southampto­n søndag. London-laget vant 2-0.

Et øyeblikks magi fra Chelsea var alt som skulle til for å gi blåtrøyene ledelsen i FA-cupens semifinale.

Olivier Giroud var fullstendi­g omringet av motspiller­e da han mottok ballen i feltet. Først ventet han ut Mario Lemina, fintet bort Maya Yoshida, lurte bort Cédric og satte ballen i mål.

Mens den første omgangen inneholdt en eneste stor sjanse, var annen omgang en eneste lang sjanse-bonanza.

Shane Long rotet bort ballen da han var alene med keeper. Kampens dårligste touch sendte ballen til side for mål da iren skulle runde Willy Caballero.

Deretter reddet Caballero på mirakuløst vis da Nathan Redmond sendte av gårde et knallhardt

SCORET:Olivier

skudd fra 20 meters hold etter 72 minutter.

Så fikk Southampto­n ballen i mål, men dommer Martin Atkinson blåste for angrep på keeper. TV-reprisene viste at Charlie Austin trolig ikke gjorde noe galt da Caballero fomlet ballen over streken.

Ti minutter før full tid ble målscorer Giroud tatt av banen og erstattet med Álvaro Morata. Den spanske spissen brukte kun to minutter på å stange ballen bak en sjanseløs Alex McCarthy i Southampto­n-buret.

Manchester United venter i finalen, etter at de rødkledde slo Tottenham 2-1 i sin semifinale lørdag.

Dele Alli sendte Spurs foran, men Alexis sanchez og Antonio Valencia snudde til seier for Manchester United.