Varden

Eventyret fortsetter for Ranheim

-

▶ Mads Reginiusse­n ble matchvinne­r da Ranheim slo Lillestrøm 1-0 på Åråsen i Eliteserie­n søndag. Dermed fortsetter trøndernes eventyrsta­rt etter opprykket.

Med unntak av tapet i andre serierunde (0-4 mot Tromsø) har Stabaek, Sandefjord og Haugesund fått oppleve hva det nyopprykke­de laget har å by på. Søndag var det Lillestrøm­s tur til å lure på hva som traff dem.

– Det er langt unna der vi skal vaere. Vi er passive, feige og lite inspirerte. Vi tapte duellene, og Ranheim vinner fortjent, sa en lite fornøyd LSK-trener Arne Erlandsen til Eurosport.

Etter en målløs første omgang, der Ranheim ble snytt for straffe, falt avgjørelse­n etter 63 minutters spill. Reginiusse­n satte ballen i det lengste hjørnet etter at Ranheim etter hvert fikk avsluttet et angrep på høyresiden.

– Vi fighter bra og vinner mange dueller. Det er egentlig der kampen vinnes i dag, sa matchvinne­ren til Eurosport.

Lillestrøm-spillerne hadde ingen god dag på jobben og slet med å komme til sjanser, men etter 73 minutter fikk Erling Knudtzon en brukbar mulighet.

Mats Haakenstad kom seg rundt på høyresiden og slo et godt innlegg. Knudtzon kom seg fri fra sin markering og headet ballen mot mål, men det ble ikke nok kraft til å skape trøbbel for Ranheim-keeper Even Barli. (NTB)