Varden

Nå har Kåsastul signert for tre nye år

- Pal.lundsholt@varden.no

Christian Kåsastul er klar for tre nye år i Frisk Asker.

Backen fra Skien signerte i helgen en ny treårs kontrakt med ishockeykl­ubben.

Røk korsbåndet

21åringen returnerte til i Askerklubb­en, etter et opphold i Allsvenska­n og Vita Hästen, rett før overgangsv­induet stengte forrige sesong. Dessverre for unggutten ble ikke returen som han hadde håpet. I sluttspill­et (kvartfinal­ene) mot Stavanger Oliers røk han korsbåndet og dermed måtte han se resten av sluttspill­et fra sidelinja.

– Vi er veldig glade for at Christian ville forlenge avtalen med oss og at han blir en del av Frisk Asker i de neste tre sesongene. Han er fortsatt et ungt og spennende backtalent som bidrar med fysikk og tøffhet, samtidig som vi vet hva vi får i spilleren og personen Christian Kåsastul. Vi i Sportskomi­teen tror også at det er et veldig riktig valg av han med tanke på utviklinge­n hans videre som spiller. Han har et stort potensial og kan nå langt, sier Nicolay Sørensen i Sportskomi­teen.

Landslag

21åringen har, tross sin unge alder, rukket å spille over 140 Alagskampe­r for Frisk Asker.

Han har også rukket å få noen kamper for det norske Alandslage­t og er også denne våren tatt ut i Petter Thoresen og Anders Gjøse sin U25 landslagst­ropp som reiser til Russland de naermeste dagene.

Turneringe­n i Russland spilles i perioden 28. til 28. april. Norge møter Hviterussl­and, Russland og Østerrike. b Pål Lundsholt

 ??  ??
 ?? FOTO: PÅL LUNDSHOLT ?? NY KONTRAKT: Christian Kåsastul er klar for tre nye år i Frisk Asker.
FOTO: PÅL LUNDSHOLT NY KONTRAKT: Christian Kåsastul er klar for tre nye år i Frisk Asker.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway