Varden

For enkle baklengsmå­l ødela

- Bjorn.borge@varden.no

Odd sendte ungdomsrek­ka, ispedd litt rutine, til Grorud. Det holdt ikke til poeng, på grunn av baklengsmå­l av det enkle slaget.

Grorud vant 3–1 (2–0) på eget kunstgress.

Odd-lagleder Morten Rønningen vedgår at laget var ungt, men peker også på potensiale­t.

– Her var det noen som debuterte fra start i 2. divisjon. Ungt, men veldig spennende, sier Rønningen om laget som bare hadde bra med eliteerfar­ing ved keeper Viljar Røsholt Myhra og kantspille­r Stefan Mladenovic.

Ellers var det kun midtstoppe­r Odin Bjørtuft og midtbanema­nn Joshua Kitolano som har prøvesmakt øverste nivå.

– Stiller det beste

– Vi stiller til enhver tid det beste laget vi har til rådighet. Her kunne Thomas Grøgaard og Bilal Njie spilt, men det ble tatt hensyn til kamp til helgen, samt at Bilal har litt smårusk fysisk.

Rønningen forteller om en svak start, som kostet et baklengsmå­l.

– Deretter hadde vi to-tre ganske store sjanser, men uten å score, før vi ga dem straffespa­rk like før pause. Det er litt typisk for et ungt lag, at det blir gitt bort litt for enkle baklengs mot mer robust motstand, mener Rønningen.

– Voksent lag

Også etter pause følte Rønningen at Odd-rekruttene var i naerheten, men det ble et nytt baklengs før Filip Møller Delaveris reduserte til 3–1.

– Vi taper for et voksent lag, som trolig er blant de seks beste i denne avdelingen. Men det var nyttig erfaring for mange av disse unggutta, sier Rønningen, som er sikker på at flere vil utvikle seg godt på et nytt nivå.

For Odd er det viktigste å ha 2. divisjons som utviklings­arena for de nest beste.

Med tre poeng på to kamper ermanbrair­ute.

Odd-rekruttene hjemme mot Alta lørdag.

▶ Bjørn Borge spiller førstkomme­nde

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway