Varden

– Setter det på konto for ubetenksom­het

-

Uraedds sportslige leder, Geir Elseth, sier at klubben ikke har noen grunn til å betvile Occeans forklaring.

– Vi har blitt kjent med Olivier Occean som en veldig fin fyr. At han, etter en så lang karriere, plutselig skulle antyde noe så alvorlig om en kamp på nivå fire i Norge, finner vi helt usannsynli­g. Vi får sette det på kontoen for sier Elseth.

Han forteller at Norges Fotballfor­bund har fått saken på bordet.

Elseth legger ikke skjul på at Uraedd helst skulle vaert hele saken foruten.

– Det er ikke heldig, på den måten at det fører til mye styr og publisitet rundt en sak som antyder at et hjemmelag har betalt en dommer for å påvirke resultatet. Det er selvsagt en påstand ingen i Uraedd står inne ubetenksom­het, for, og det har vi gjort veldig klart i den dialogen vi har hatt med Staal Jørpeland.

Elseth sier at han har forståelse for Staal Jørpelands reaksjon ut fra helgens forutsetni­nger, selv om han har understrek­et overfor motstander­en at Uraedd ser det som en misforståe­lse.

Samtidig mener han at det er nyttig laerdom å hente.

– Når man skriver noe på sosiale medier, blir det fort offentlig. Det skrevne ord har rom for tolkning, og da er det viktig at man er enda mer bevisst det man uttrykker. På det nivået vi spiller, kan man ikke forklare meninger som private.

– Hva gjør dere videre?

– Vi har hatt dialog med Staal Jørpeland, og føler at ballen er lagt død om dette temaet mellom klubbene. Nå kan vi ikke gjøre annet enn å avvente en eventuell reaksjon fra fotballfor­bundet. Vi er glad for at Occean har fjernet sitt innlegg, men har ingen grunn til å betvile hans forklaring.

 ??  ?? TROR: Geir Elseth betviler ikke Occeans forklaring.
TROR: Geir Elseth betviler ikke Occeans forklaring.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway