Varden

100 vil jobbe for Karpe Diem

Rundt 100 personer har søkt på stillingen som bookingans­varlig for Karpe Diem på Festivitet­en.

- Vendy Berg Hegle ▶ vendy.berg.hegle@varden.no

– Vi har fått inn rundt 100 søkere på stillingen og flere gode kandidater. Vi begynner med intervjuer i mai, og gleder oss til å komme i gang, skriver Karpe Diems manager, Silje Borgan Larsen i Little Big Sister. i en epost til Varden.

Det er byrået Little Big Sister som lyste ut stillingen som bookingans­varlig på Festivitet­en.

Fristen for å søke gikk ut 15. april.

Ansvarlig for arrangemen­ter

Personen som får stillingen vil få det daglige økonomiske og administra­tive ansvaret for de kulturelle og private arrangemen­tene i lokalene til Festivitet­en.

I stillingsa­nnonsen står det blant annet: «Vil du vaere med på laget? Vi søker en deltidsans­att (50 %), for en spennende og allsidig stilling innen kultur/ privatbook­ing og administra­sjon». «Som bookingans­varlig er det sentralt at du pleier et bredt kontaktnet­t både hos kulturarra­ngører, publikum, utøvere, offentlige myndighete­r og media»

Det er et pluss om du har et nettverk i og/eller er bosatt i distriktet, men det er ikke et krav, ifølge annonsen.

– Teste ut noen ideer

I begynnelse­n av mars ble det kjent at rapduoen Karpe Diem, som består av Magdi Omar Ytreeide Abdelmagui­d og Chirag Rashmikant Patel fra Oslo er det gamle praktbygge­ts nye eiere. Utover å vaere blant landets mest populaere og suksessrik­e musikere eier de også utestedet Den gamle skobutikke­n i Oslo, sammen med Misgina Ghebremesk­el fra Kragerø.

– Hvorfor har Karpe Diem kjøpt Festivitet­en, og hva vil de bruke bygget til, spurte vi manageren om da kjøpet ble kjent.

– Vi liker bygget veldig godt og vil bruke det til å jobbe, øve og teste ut noen ideer vi har. Ønsker ikke si noe mer enn det på dette tidspunkte­t, men vi gleder oss til å ta over og bli bedre kjent med Skien, svarte Borgan da.

Karpe Diem overtar Festivitet­en i august, og engasjemen­tet som bookingans­varlig starter samtidig.

 ?? FOTO: HELGE OTTESEN ?? MANGE Å VELGE BLANT: Tidligere i år ble det kjent at Karpe Diem hadde kjøpt Festivitet­en. Rundt påsketider lyste management­et ut stillingen som bookingans­varlig og har fått inn rundt 100 søknader fra folk som har lyst på jobben.
FOTO: HELGE OTTESEN MANGE Å VELGE BLANT: Tidligere i år ble det kjent at Karpe Diem hadde kjøpt Festivitet­en. Rundt påsketider lyste management­et ut stillingen som bookingans­varlig og har fått inn rundt 100 søknader fra folk som har lyst på jobben.
 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? KARPE DIEM: Chirag Rashmikant Patel og Magdi Omar Ytreeide Abdelmagui­d utgjør rapduoen.
FOTO: NTB SCANPIX KARPE DIEM: Chirag Rashmikant Patel og Magdi Omar Ytreeide Abdelmagui­d utgjør rapduoen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway