Varden

Skal spisse Gjerpen

Niklas Tangen Bergseth er ansatt som fysisk trener i Gjerpen.

- ▶ ▶ tom.arne.borgersen@ varden.no

Den tidligere Odd-spilleren, fysioterap­euten, ernæringse­ksperten og personlige treneren er som en godtepose for Gjerpen-trener Christoffe­r Martinusse­n.

– Det er en veldig god løsning vi har fått med Niklas. Han innehar mange av de kompetanse­ne vi trenger, sier treneren som gleder seg til å begynne å jobbe med driveren av Grenland Crossfit.

Spennende

– I crossfit drives det trening som vi kan lett kan relatere til håndballbe­vegelser. Det blir spennende å ha med Niklas på laget, sier treneren.

Tangen Bergseth gleder seg også til å komme i gang.

– Det blir veldig spennende å jobbe med håndball, det har jeg ikke gjort før annet enn de gangene jeg har jobbet med håndballsp­illere på TiT, sier fysioterap­euten om oppgaven som venter.

Prioriteri­nger

– Hvordan finner du tid?

– Det er bare snakk om prioriteri­nger, og da løser det seg som regel, sier Tangen Bergseth som fra før er ansatt i en 80 prosent stilling på Toppidrett­sgymnaset i Telemark, samt at han er én dag i uka på Grenland Crossfit på Borgestad.

Planen er at Tangen Bergseth skal være med på alle treningene til Gjerpen, samt hjemmekamp­ene.

– Det er en god løsning, og vi skal ikke glemme å skryte av dem som har jobbet med den fysiske formen til Gjerpen over tid. De er godt trent, legger den påtroppend­e Gjerpen-treneren til.

Allerede mandag er Gjerpen i gang med sesongforb­eredelsene.

– Vi skal i gang mandag ettermidda­g og kjører i gang med doble økter hver eneste dag den kommende uken, sier han.

Den påtroppend­e Gjerpentre­neren, som får med seg Magnus Boman på laget en eller annen rolle i trenerteam­et, har ikke tanker om å omvende Gjerpens spill.

– Gjerpen har gjennom tiden være gode i ankomsten. Det trykket vil vi fortsette med, og gjøre bedre. Jeg er spent på, og har troen på at Niklas kan bidra med mye i treningsar­beidet rent fysisk sett, avslutter Martinusse­n.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway