Varden

Håper å være tilbake mot Stabæk

Jone Samuelsen har ikke spilt fotball på over én måned. Mot Stabæk håper han å være tilbake – om bare på benken.

- ▶

Midtbanesp­illeren har ikke vært i aksjon siden møte med Strømsgods­et på Marienlyst stadion i Drammen 15. april. Siden da har Odd spilt fem eliteserie­kamper og tre cupkamper.

Tøff konkurrans­e

– Det er kanskje ikke så lenge i tid, men vi har spilt mange kamper og som fotballspi­ller det ikke noe moro å se fotball fra tribunen. Det er skikkelig tungt, sier Samuelsen.

Han håper derfor å unngå nettopp det når Stabæk er motstander på Nadderud i mandagens runde.

– Jeg føler at det går den rette veien og jeg håper og tror at jeg er med i troppen. Kanskje få noen minutter mot slutten.

I startellev­eren er han relativt trygg på å ikke se sitt eget navn – av flere grunner.

– For det første så har jeg har ikke lyst til å ta noen sjanser. For det andre så det er ikke noen automatikk i at jeg får starte så fort jeg er klar. Det er tøff konkurrans­e om plassene, sier Samuelsen.

Imponert av Hoff og co.

I likhet med dem som følger Odd har han latt seg imponere av det Vebjørn Hoff og de andre midtbaneko­llegene har levert i de siste kampene.

– Veldig. Jeg visste egentlig ikke så mye om han før han kom til klubben – selv om jeg har møtt han da han var i Aalesund. Men det tok ikke veldig mange treningene før jeg skjønte hvorfor Odd har valgt å hente han. Han har vært skikkelig god, sier Samuelsen.

Tre tap mot Stabæk

Også Markus Kaasa er en spiller som gjør at Samuelsens vei tilbake til startellev­eren kan bli lengre enn ønsket.

– Han har vært god. Tidligere år har han vært veldig god i oppkjøring­en, for så å falle litt av. Men i år har han bare blitt bedre og bedre. Han har imponert veldig. Det har også Fredrik (Nordkvelle), som i likhet med meg har trøblet litt med skader. Han har vært god i de kampene han har spilt, sier Samuelsen.

Odd står med tre strake tap mot Stabæk foran mandagens kamp. I fjor vant de 2– 0 på Nadderud. og hele 5– 0 på Skagerak Arena.

Gode og dårlige

– Stabæk er litt vanskelige. De kan være dårlige i det ene øyeblikket, for så å være fantastisk­e i det neste. En vet aldri hvor en har dem. Plutselig flyter spillet og da er de et meget bra fotballlag. Jeg så blant annet 1. omgangen mot Rosenborg og det er jo helt ufattelig at de ikke leder 3– 0 etter den, sier Samuelsen, som uavhengig av vertenes dagsform mener Odd er gode nok til å vinne.

– Vi er såpass bra nå at vi kan klare det. Men det blir nok helt sikkert tøft – uten tvil, sier Samuelsen.

 ??  ?? NÆRMER SEG: Jone Samuelsen (t.h.) kjørte en treningsøk­t sammen med fysioterap­eut Anders Braastad i går. Mandag håper han å være i troppen som møter Stabæk på Nadderud.
NÆRMER SEG: Jone Samuelsen (t.h.) kjørte en treningsøk­t sammen med fysioterap­eut Anders Braastad i går. Mandag håper han å være i troppen som møter Stabæk på Nadderud.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway