Varden

Hinter om Real Madrid-exit

Like etter sin tredje strake mesterliga­triumf sår Cristiano Ronaldo tvil om sin egen framtid i klubben. Også finalehelt Gareth Bale hinter om en overgang.

-

▶ Ronaldo, som lørdag ble den første spilleren til å ha vunnet Champions League fem ganger, snakket foran et samlet pressekorp­s etter kampslutt.

– Nå skal jeg nyte øyeblikket med lagkamerat­ene mine, men i løpet av de neste dagene skal jeg gi et svar til fansen, som alltid har støttet meg, sa 33-åringen.

Da han ble bedt om å utdype, svarte Ronaldo:

– Det har vaert veldig fint å vaere i Real Madrid. I løpet av de neste dagene skal jeg snakke.

– Ingen kommentar

Konfronter­t med uttalelsen­e svarer Real Madrids klubbpresi­dent Florentino Pérez at dette er en kveld der det skal feires.

– Jeg kommer ikke til å kommentere situasjone­n til en enkeltspil­ler, sier han. Det samme svarer manager Zinédine Zidane.

Ronaldo har ennå tre år igjen av den lukrative kontrakten han signerte i 2016. I lørdagens finale ble det ingen scoringer, men den portugisis­ke superstjer­nen ble likevel turneringe­ns toppscorer for sjette år på rad.

I finalen var det derimot Gareth Bale som stjal overskrift­ene. Waliseren var henvist til benken fra start, men kom inn for Isco etter 62 minutter. To minutter senere brassespar­ket han inn 2-1-målet, før han avgjorde til 3–1 med et skudd fra distanse.

Det kan ha vaert det siste Bale gjorde for Real Madrid. Etter kampen var han nemlig tydelig misfornøyd med ikke å ha startet finaleoppg­jøret.

– Diskutere framtiden

– Jeg trenger å spille uke etter uke, og det har av ulike grunner ikke skjedd denne sesongen. Jeg må sette meg ned med agenten min i sommer og diskutere framtiden, så får vi ta det derfra.

Ronaldo og Bale satte begge rekorder med sine overgangss­ummer da de forlot henholdsvi­s Manchester United i 2009 og Tottenham i 2013. Senere er rekorden slått fire ganger, senest i fjor da PSG betalte 222 millioner euro, omkring 2,1 milliarder kroner, for Barcelonas Neymar. (NTB)

 ?? FOTO: AP / NTB SCANPIX ?? FEM: Cristiano Ronaldo markerer at han er den første fotballspi­lleren til å vinne fem Champions League-trofeer.
FOTO: AP / NTB SCANPIX FEM: Cristiano Ronaldo markerer at han er den første fotballspi­lleren til å vinne fem Champions League-trofeer.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway