Varden

Klubben sikret ny millionavt­ale

Skagerak Energi går inn i Gjerpen i tre år som en av to hovedspons­orer.

- ▶ Nils-Tore Olsen nils.tore.olsen@varden.no

Gjerpen-leder Helene Røsholt er i fyr og flamme etter at klubben har fått med seg kraftgigan­ten Skagerak Energi på laget de neste tre årene.

Stor avtale

Nyheten ble presentert på en pressekonf­eranse i Skienshall­en tirsdag ettermidda­g. Etter det Varden kjenner til skal avtalen ha en verdi på mellom 1,5-2 millioner kroner over de tre årene.

– For Gjerpen er dette fantastisk. Det er en meget stor avtale for klubben, faktisk den aller største. Skagerak går inn som ny hovedspons­or sammen med Sparebanke­n Sør, sier hun entusiasti­sk.

– Og at lengden på avtalen er tre år betyr veldig mye. Det skaper kontinuite­t og trygghet for oss som jobber med dette, legger styreleder­en til.

Reduserer i Larvik

Kristian Norheim, konserndir­ektør for kommunikas­jon og myndighets­kontakt i Skagerak Energi, håper de kan bidra til en enda større opptur i årene som kommer.

«Jeg vil si at vi er godt i rute, men vi er ikke i mål enda. Det g jenstår fremdeles en hard jobb, som vi skal g jøre alt for å klare »

Helene Røsholt, Styreleder Gjerpen

– Vi var med på «dugnaden» før denne sesongen, men dette blir nok den første faste sponsoravt­alen med Gjerpen, i alle fall på mange år. Vi har tidligere kun hatt avtale med Larvik håndball, men den blir redusert nå som vi går inn i Gjerpen, forteller Norheim.

– Hvorfor Gjerpen?

– Av flere grunner. Først og fremst er Gjerpen viktig for regionen vår som det eneste elitelaget i håndball og er et interessan­t sponsorobj­ekt. Gjerpen har vaert et stort merkevaren­avn, som behøver å poleres opp. Men vi tror også på klubbens sportslige muligheter. Det er mange som husker storhetsti­den. Vi tror det er mulig å komme tilbake dit hvis man jobber fornuftig og målbevisst over tid. Det vil i vaere med på.

Flere nye avtaler

Røsholt og co. har ikke sittet i ro siden den forrykende avslutning­en på sesongen, hvor laget satte press på Byåsen og kunne fort kapret en av semifinale­plassene i sluttspill­et. Nå er flere sponsorer på plass.

– Vi har skrevet flere og fått muntlig ja av andre, slik at sju samarbeids­partnere er på plass, sier Røsholt, og ramser opp: Telemark Takstforum, Privatmegl­eren, Skien Boligbygge­lag, Protektiv og Skien begravelse­sbyrå. I tillegg har vi muntlig avtale med Auensens elektriske og Systemkjøk­ken. Og … Vi er i positiv forhandlin­g med enda f lere.

– Hvordan ligger dere an i forhold til budsjettet?

– Jeg vil si at vi er godt i rute, men vi er ikke i mål enda. Det gjenstår fremdeles en hard jobb, som vi skal gjøre alt for å klare!

 ??  ??
 ??  ?? MED PÅ LAGET: Kristian Nordheim og Skagerak Energi går inn i tre år som en av to hovedspons­onre ri Gjerpen. Det er styreleder Helene Røsholt og resten av Gjerpen-gjengen glade for.
MED PÅ LAGET: Kristian Nordheim og Skagerak Energi går inn i tre år som en av to hovedspons­onre ri Gjerpen. Det er styreleder Helene Røsholt og resten av Gjerpen-gjengen glade for.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway