Varden

Viste muskler

▶ Geir Thorsen var en av rundt 500 som viste muskler da mosjonsrit­tet Telemark Tours ble arrangert lørdag. ▶

- ▶ Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

Med 25 pluss og sol fra skyfri himmel ble de 56 kilometern­e fra Bø til Skien en fantastisk tur for rytterne.

– Ja, en merker en tur som det her. Vaeret er jo strålende – nesten litt i varmeste laget. Men det er jo bare helt fantastisk å treffe på en dag som dette. Det kan nesten ikke bli bedre, sier leder i Grenland Sykleklubb, Marit Brokke, som står som arrangør for rittet.

Håper å doble

Neste år håper og tro hun på mer moro.

– Ja, og vi hadde jo håpet at noen flere ville stille til start i år. Vi var rundt 500 også i fjor, men det har jo vaert år hvor vi har vaert dobbelt så mange og det hadde jo vaert moro å komme dit igjen, sier Brokke.

Hvor realistisk det er å doble allerede neste år er vanskelig å si, men Brokke er optimist.

– Absolutt. Jeg regner med at de som syklet i år hadde en fantastisk tur og at også stiller neste år. Gjør de det, samtidig som de tar med seg en venn eller to, så er vi mål. Verre er det ikke, sier Brokke.

Varmt og moro

En av dem som trolig også stiller nest år er Marius Nielsen (22), som i år fullførte de 56 kilometern­e på en armsykkel.

– Det var varmt og moro, oppsummere­r Nielsen.

Sammen med faren Jan Erik Nielsen brukte han rundt to og en halvtime på turen. Det står det respekt av.

– Det gikk ganske bra og jeg er fornøyd med den tiden, avslutter 22-åringen.

 ?? SPORT: SYKKEL FOTO: PÅL LUNDSHOLT ??
SPORT: SYKKEL FOTO: PÅL LUNDSHOLT
 ?? BEGGE FOTO: PÅL LUNDSHOLT ?? FINE FORHOLD: Rytterne som lørdag stilte i mosjonsrit­tet Telemark Tours hadde lite å klag e på når det g jaldt vaer og vind.
BEGGE FOTO: PÅL LUNDSHOLT FINE FORHOLD: Rytterne som lørdag stilte i mosjonsrit­tet Telemark Tours hadde lite å klag e på når det g jaldt vaer og vind.
 ??  ?? FORNØYDE: Jan Erik Nielsen og Marius Nielsen var blant de rundt 500 som stilte til start i årets utg ave av Telemark Tours.
FORNØYDE: Jan Erik Nielsen og Marius Nielsen var blant de rundt 500 som stilte til start i årets utg ave av Telemark Tours.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway