Varden

Luken ble mye mindre

Notodden kunne fått en luke på ti poeng ned til Strømmen, men var iskalde i varmen og spilte en svak kamp.

- ▶ Nils-Tore Olsen nils-tore.olsne@varden.no

▶ STRØMMEN

Notodden kunne, med seier, fått en luke på ti poeng til Strømmen – som nå ligger på kvalifiser­ingsplasse­n. Avstanden er kun fire poeng etter gårsdagens tap, i det som må betegne som en svak kamp.

– Det er surt å ikke få med seg noe hjem fra en slik kamp. Oppgjøret hadde egentlig ingen målsjanser, oppsummere­r trener Kenneth Dokken til Telen.

Straffespa­rk

Etter sju minutter fikk Notodden den første muligheten i form av et frispark rett utenfor spissen av 16-meteren.

Divisjonen­s toppscorer, Eirik Midtgarden, klinte til. Forsøket var bra, men gikk en halv meter over tverrligge­ren.

Etter 20 minutter var Even Parkstad Johansen både uheldig og klønete da han var uoppmerkso­m på løpet til Emil Sildnes. Da sparket han i foten til Strømmen-spilleren, som gikk ned og ble tildelt et straffespa­rk.

Martin Trøen var sikker og sendte Strømmen i føringen. – Jeg synes vi har veldig god kontroll bakover, men i den situasjone­n sover vi, sier Kenneth Dokken til Telen.

Etter en drøy halvtime mistet Henrik Gustavsen ballen og valgte å ta «en for laget» da han la ned Strømmen-spilleren i det de satte i gang overgangen. Dermed fikk han sitt tredje gule kort, som igjen betyr karantene.

Før pause gikk det litt for sent og altfor mye på tvers for telemarkin­gene.

Sjansefatt­ig

Ti minutter ut i den andre omgangen var Sildnes på igjen å farten for Strømmen. Han skjøt fra drøye 16-meter. Skrått hold. Ballen gikk rett utenfor stolpen. Det så ut som om NFK-keeper Nils Jonatan Johansson hadde kontroll.

Etter en drøy time var det Midtgarden­s tur igjen, omtrent fra samme sted som forsøket til Sildnes. Skuddet gikk rett utenfor stolpen i det korte hjørne.

Noen minutter før slutt var Martin Brekke centimeter­ne fra å rekke ballen med en stupheadin­g, men han traff aldri ballen.

Dermed tapte NFK 1–0 i det som best kan betegnes som en sjansefatt­ig kamp.

 ??  ??
 ??  ?? SKUFET: Kennet Dokken var skuffet etter en svak bortekamp.
SKUFET: Kennet Dokken var skuffet etter en svak bortekamp.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway