Varden

Åpnet endelig scoringsko­ntoen

Sander Holte Sjøstrøm banket inn sine to første for sesongen mot serieleder Halsen, og nå har unggutten trua på at det blir flere.

- ▶ Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

18-åringen var et eneste stort glis etter lørdagens 4-1-seier mot Halsen i solsteiken på Pors stadion.

Fått igjen trua

– I dag satt det ordentlig og det var moro. Veldig moro, sier tomålsscor­eren.

Han innrømmer at det tidvis har vaert tøft å stå uten nettkjenni­ng som spiss.

– Ja, og det har nok kanskje gått litt innpå meg. Jeg ble jo hentet som spiss og planen var jo å bidra med mål. Når en da går sju-åtte kamper uten scoring, så begynneren jo å tenke litt – miste litt trua. Men nå er jeg i gang og nå har jeg trua på at det blir flere, sier han.

Tosifret

Før sesongstar­t satte lørdagens tomålsscor­er seg som mål å banke inn tosifret i løpet av sesongen. Det er fortsatt mulig.

– Ja, det er jo det. Får jeg er par mot Madla i neste, så kan alt skje. Vi får se. Telle opp til slutt, sier Holte Sjøstrøm.

Lørdagens trepoenger var laget andre for sesongen. Den første kom mot Uraedd på 16. mai.

– Utrolig deilig og ekstremt viktig. At vi vinner såpass komfortabe­lt mot Halsen gir selvtillit, og stemningen i laget kommer garantert til å gå et par hakk opp etter dette. Forhåpentl­igvis har det løsnet litt nå. Det virket i alle fall sånn på måten vi spiller. Vi koste oss utpå banen, sier 18-åringen.

Dårlig betalt

Også Terje Bråthen, som lørdag ledet sin andre og foreløpig siste kamp i vikar-trener Brede Halvorsens feriefrava­er, var fornøyd etter matchen.

– Det var etterlengt­et, selv om vi aldri har mistet trua. Vi har vaert positive hele tiden. Hatt trua på oss selv og egentlig prestert ganske bra. Men vi har fått litt dårlig betalt i forhold til prestasjon­ene. Men det hjelper jo ikke når en ikke får poeng. Så det var deilig med tre poeng i dag, sier Bråthen.

 ?? FOTO: PÅL LUNDSHOLT ?? SCORET TO: Sander Holte Sjøstrøm sto uten nettkjenni­ng før møtet med serieleder Halsen. Etter matchen sto han med to.
FOTO: PÅL LUNDSHOLT SCORET TO: Sander Holte Sjøstrøm sto uten nettkjenni­ng før møtet med serieleder Halsen. Etter matchen sto han med to.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway