Varden

Så kom endelig årets første trepoenger

Uraedd tok årets første seier i serien da de vant borte mot Bossekop i går. 2–3 endte oppgjøret.

- ▶ Morten Skifjeld morten.skifjeld@varden.no

Uraedd kom best i gang, og tok ledelsen ved Inger Vadder Sandland på straffespa­rk i det 8. minutt.

Ledelsen holdt ikke lenge, for hjemmelage­ts storscorer Guro Bell Pedersen utliknet bare noen minutter senere. Melissa Wiik sørget imidlertid for Uraedd-ledelse halvveis med sin scoring etter 39 minutter.

Uraedd fortsatte sin gode periode og økte også ledelsen da Oda Arnesen scoret etter 67 minutter. Men så begynte hjemmelage­t å ta over styringen.

– Det ble litt for spennende. Vi kom best i gang, men rett etter at vi tok ledelsen utliknet de. Vi vant fortjent og var det klart beste laget selv om de presset hardt på slutte, sa Melissa Wiik.

Da Bossekop reduserte til 2–3 etter 73 minutter trodde kanskje hjemmelage­t de skulle ta poeng.

– De presset hardt på til slutt, og hadde mange farlige dødballer. Heldigvis sto vi imot, og tok årets første sier. Det var utrolig deilig.

Uraedd har slitt med å score mål i de tidligere kampene, men i går fant de nettmasken­e tre ganger.

– I går scoret vi jo tre mål, og doblet dermed scoringene våre denne sesongen. Og det er veldig gøy at det også løsnet foran mål. Foruten de tre poengene var det at vi skapte så mye som var mest positivt.

– Akkurat nå er det veldig god stemning her, og vi fikk litt selvtillit opp mot de neste kampene. Vi har fortsatt mye å jobbe med, men årets første seier smakte uansett utrolig deilig. Endelig fikk vi litt uttelling.

 ?? FOTO: BJØRN BORGE ?? SCORET: Melissa Wiik satte inn Uraedds andre mål mot Bossekop.
FOTO: BJØRN BORGE SCORET: Melissa Wiik satte inn Uraedds andre mål mot Bossekop.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway