Varden

Tok et viktig poeng borte

Nok en gang ledet Odd II, men sprakk litt til slutt. Denne gang berget de i alle fall et poeng i bortekampe­n mot Hønefoss i går.

- Morten.skifjeld@varden.no

▶ Det så lenge lyst ut for Odds unge rekruttlag på Aka Arena i går, men dessverre klarte hjemmelage­t å utlikne Odds tomålslede­lse med to scoringer det siste kvarteret.

Heldigvis klarte Odd å stå imot Hønefoss sin sluttspurt slik at de fikk med seg et poeng hjem til Skien.

Burde vunnet

Selv om lagleder Morten Rønningen i utgangspun­ktet var fornøyd med poengdelin­g, var han litt ergerlig for at ikke alle tre poengene ble med hjem.

– Når vi leder med to mål er jeg ikke helt fornøyd når vi spiller uavgjort. Når det er sagt fikk vi med oss et veldig viktig bortepoeng.

Odd hadde sine sjanser til å punktere kampen før hjemmelage­t reduserte drøye kvarteret før slutt.

– Jeg er ganske sikker på at

vi hadde vunnet denne kampen hvis vi hadde scoret på et par store sjanser til å gå opp i tremålsled­else, men i stedet reduserte Hønefoss og kom inn i kampen igjen.

Laginnsats

Rønningen vil ikke framheve noen spesielle spillere, men roser laget for innsatsen.

– Det er en ung gjeng som jobbet så godt de kunne. De møtte et voksent lag med mye kraft og trykk. I går var det laginnsats­en som sørget for det ene poenget.

Bare så synd at i likhet med hjemmekamp­en mot Mjølner klarer motstander­ne å score mål mot slutten av kampen.

– Her er det lite rutine som nok spiller litt inn. Hadde vi

scoret det tredje før de reduserte hadde kampbildet blitt et helt annet.

God laering

Rønningen er helt klar på at 2. divisjon er et bra nivå å spille på for rekruttlag­et.

– 2. divisjon er en fin arena for å utvikle disse unge guttene videre. Det er mye bra laering som vi tar med oss videre. Og de tar et lite steg for hver kamp.

– I denne divisjonen er det tette og jevne kamper hele tiden, og vi må skjerpe oss på en del detaljer. Når de sitte får vi flere trepoenger­e framover, avslutter Morten Rønningen.

▶ Morten Skifjeld

 ?? FOTO: BJØRN BORGE ?? NETTKJENNI­NG: Marius Bustgaard Larsen scoret Odds første mål i oppgjøret mot Hønefoss på bortebane i går. Dessverre ble det ikke seier denne gang heller for Odd-rekruttene.
FOTO: BJØRN BORGE NETTKJENNI­NG: Marius Bustgaard Larsen scoret Odds første mål i oppgjøret mot Hønefoss på bortebane i går. Dessverre ble det ikke seier denne gang heller for Odd-rekruttene.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway