Varden

Fortsatt grus på Strømdal/Gulset

- Bitte B-B

Jeg er mildest talt overrasket over prioriteri­ngene i Skien kommune. Her oppfordres vi til å sykle, men når veiene fortsatt er dekket av grus i vårt naerområde, Strømdal/Gulset er det med livet som innsats. Det ligger et visst ansvar i å profilere en by med miljøprofi­l, men her gjøres alt annet enn å ta grep for å gjøre byen sykkelvenn­lig. Jeg refererer til et kryss hvor både biler og syklister ferdes.

I dag er det 4. juni, det har vaert rekordvarm­e og fantastisk utgangspun­kt for sykling, det skulle ikke vaere nødvendig å minne teknisk avdeling på når snøen forsvant?

Jeg tok kontakt med serviceavd­elingen for noen uker tilbake i samme aerend, for å undersøke om de hadde glemt oss? Fikk beskjed fra en hyggelig mann om at vi som innbyggere ble bedt om å ta kontakt med kommunen om ikke jobben med soping av gater var gjort før 24. juni. Jeg trodde ikke det jeg hørte, og må aerlig innrømme at jeg svarte uhøflig tilbake. Det beklager jeg. Denne mannen har fått beskjed fra teknisk etat om å gi innbyggern­e dette svaret.

I skrivende stund er jeg så provosert av det sommelet og den latskap som her leveres, det kan da ikke vaere vårt ansvar å gjøre teknisk avdeling oppmerksom på hvor de har vaert og om de har gjort jobben sin? Til sammenlikn­ing ville jeg bli overrasket om det ble mitt ansvar som busspassas­jer å gjøre sjåføren oppmerksom på at bensinnåla naermet seg emty.

Forskjønni­ng av Skien sentrum, og all positiv omtale den får må ikke bidra til at områdene rundt blir glemt, sånn oppleves det nå.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway