Varden

Håper å få med Occean i juli

- Pal.lundsholt@varden.no

Olivier Occean spiller i Mjøndalen etter ferien. Fram til da håper Uraedd å se ham i svart og hvitt.

Uraedd-spissen har fått et godt tilbud fra Mjøndalen, som Uraedd ikke kan matche. Spissen har amatørkont­rakt med klubben og kan bli spilleklar for Mjøndalen utenfor overgangsv­induet.

Begrenset marked

– Han spiller for oss ut juni, men vi har også et lite håp om at han kan spille for oss i de tre kampene vi har i juli. Det er ikke sikkert det går. Det har blant annet litt med ferie og den slags å gjøre, men vi håper det går i orden, sier Uraeddtren­er Stig Haddal.

Han er den først til å innrømme at det å skulle erstatte en spiller som Olivier Occean er så godt som umulig for en klubb i 3. divisjon.

– Det er et veldig begrenset spillermar­ked, så å finne en spiller som holder samme nivå som Occean er urealistis­k, sier Haddal og legger til at Occean har betydd mye for laget – både på og utenfor banen.

Enkle baklengs

Mandag klarte ikke spissen å hindre at Uraedd gikk på sitt fjerde strake bortetap denne sesongen – mot Donn.

Vertene fra Kristiansa­nd ble et knepp for sterke og vant til slutt 3–2 hjemme på Kongsgårdb­anen.

– Det ble akkurat like jevnt som ventet. Vi slipper inn litt for enkle mål, samtidig som vi ikke setter sjansene våre. Vi vinner sjansestat­istikken klart, men det hjelper ikke så lenge vi ikke klarer å omsette dem, sier Haddal.

▶ Pål Lundsholt

 ?? FOTO: PÅL LUNDSHOLT ?? GOD: Olivier Occean har levert bra i Uraedd-drakt denne sesongen. I mandagens møte med Donn scoret han sitt fjerde for sesongen.
FOTO: PÅL LUNDSHOLT GOD: Olivier Occean har levert bra i Uraedd-drakt denne sesongen. I mandagens møte med Donn scoret han sitt fjerde for sesongen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway