- Tom.arne.borgersen@varden.no

Klyve jaktet sin andre seier, men det satte Drangedal en effektiv stopper for.

Med seier mot Eidanger sist, så jaktet Klyve andre seier på rad.

Mot sterke Drangedal på eget gress var ikke Klyve så langt unna å fikse nok en trepoenger.

Inntil keeper Arne Olsen slapp for enkelt inn 0-1 og etter at Klyve ofret seg defensivt for å sikre utlikning. Det ga Drangedal nødvendig plass til 0-2.

Hjemmelage­t hadde sine sjanser før pause, men uten å ha finstilt skuddfoten. Den største fikk Nabaz Khalid, som var smart da han snappet et tilbakespi­ll. Han tuppet ballen forbi Drangedal-keeperen og utenfor mål.

Også gjestene fra Drangedal hadde sine muligheter. De kom til flere gode innlegg, men Sander Heimdal misbrukte alle tre som kom før pause.

Etter pause viste Klyvekeepe­r Arne Olsen klasse da han med en enorm reaksjonsr­edning hentet en ball helt borte ved stolperota etter skudd av Christian Baerstad.

Også noen minutter etter var Olsen i veien for Drangedal-avslutning­en.

Inntil Oliver Haustveit Vøllestad innlegg ble klønet i mål av keeper Olsen. Da var andre omgang halvspilt, og etter presset var det helt fortjent at Drangedal gikk i ledelsen.

Simon Larsen kunne økt for Drangedal ikke så lenge etter, men i stedet avgjorde Einar A. Odden kampen med 0-2 rett før slutt.

To minutter før slutt gjorde Einar A. Odden all tvil til skamme. Klyve satset med tre forsvarere og da ble det mer plass. Odden smalt til og fastsatte resultatet til 2-0.

▶ Tom Arne Borgersen

??  ?? AVGJORDE: Einar A. Odden (t.h) i blå drakt avgjorde for Drangedal, som vant 2-0 over Klyve. Foto: Tom Arne Borgersen